reklama

Lipiec 2011

Też już uciekam. Dobrej nocki :*
Trzymaj sie Marzenko. Śmierć zawsze wiąże się ze stresem, a kiedy odchodzi bliska osoba to stres jest jeszcze większy. Gdybyś nie mogła zasnąć, to możesz napic się melisy.

emka, a na końcu wystawisz mi rachunek. J?eden za robotę poswięcona na kopiowanie, a drugi za masażystę, który bedzie ci masował obolałe plecy i kark ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
marzenka masz swoje lata kochana i wiesz co robisz nikt Cie nie będzie za to karał,że zapaliłaś ;-)
Anetka ja sikam bardzo często i czasem jak myszka
emcia Corin dobrej nocki dla Was i szkrabusiów Waszych :*:*

Anetka jak Ciebie nic nie boli to znaczy po prostu , ze pęcherz ma mało miejsca- taki urok:-) Corin wystarczy, ze usmażysz Emce pączki i wyślesz kurierem. :-) Będziecie kwita. Ja ją przejrzałam !!!!!!!Ona po prostu chce Ci się podlizać żebyś nie opowiadała jej o porodach ;-)

mailuj, chyba masz racje :-D
Orchidea, teraz na spokojnie przejrzałam tą paczkę od ciebie. Matko, ale sie uśmiałam. Najlepsza jest "faja", hahahahahaaha
Uciekam juz, chociaz ciężko mi sie z wami rozstać ;-)

Ja też zaraz spadam ale małz mnie wkurza. Świętuje synka siedząc obok i pijąc piwo z koszalińskiego minibrowaru. Takie niepasteryzowane, moje ulubione. wrrrrrrrrrrrrr

Corin znalazłam jeszcze jedną paczkę hihi faja jest dobra hahaha
mailuj no to smaka Ci małż robi :-D a ja herbatkę z miodkiem dokonczę i też spadam nynać

Witam ponownie:-)wrocilam za zajec o 20 ale przelozylysmy na wtorek i tym sposobem mam wolne srody:-Dpostaram sie poczytac co tam naskrobalyscie przez te pol dnia
jak na razie doczytalam co sie stalo u Marzenki:-(wiadomo dziecko nawazniejsze ale nam latwo mowic ale wez sie zastosuj do tego:-(trzymaj sie kochana

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry