reklama

Lipiec 2011

mam nadzieje ze cos mi da z tym ze ja te uspokajajace leki nie bardzo ich chce ,ale jak chce byc na pogrzebie to musze

Dzisiaj to chyba całej nocy nie przespie tak sie przejełam

Ostatnia edycja:
reklama
marzenka spokojnie wiesz,że teraz masz pod serduszkiem dzidziulka i musisz uważać na siebie łatwe to nie jest ale jednak trzeba się jakos trzymać a jeśli naprawdę masz problem z nerwami teraz zadzwoń może do szpitala na gonekologię połączą Cię z lekarzem który jest na dyżurze i zapytasz co możesz kupić,może by córki poleciały do apteki całodobowej

Marzenko Sciskam mocno i jak najmniej stresów... wiem ze ciezko ale jak piszą dziewczyny dzidziuś ważny bedzie dobrze musi być i TEściowa już czuwa nad wami! Sciskam

Az takiego problemu nie mam z nerwami , tylko sie martwie , szkoda mi mojego Miska i jego mamy ze odeszła taka fajna babka , tak strasznie sie cieszyła ze syn nareszcie bedzie miał dziecko , jak sie dowiedziała ona jedyna az płakała z radosci , tak mi jej bardzo szkoda

Ano widzisz jakie to zycie nasze kruche czasem nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy tylko ganiamy za kasą,za tym żeby robic karierę a później się zastanawiamy co z tego jak od smierci nikt nie ucieknie i nawet nie wiadomo kiedy nastanie .. trzena było sobie zakupic herbate z meliską droga nie jest a zawsze by Cię troszkę uspokoiło i może bys zasnęła

orchidea ja ogólnie nie moge spac po nocach za to potem w dzien spie jak zabita długo , meliske juz wypiłam nic sie ze mna nie dzieje nawet zapaliłam papierosa moze źle zrobiłam ale jednego tylko , dzidzia mi wybaczy , jest mi tylko smutno bardzo nie bede ryzykowac maluszka zalezy mi na nim bardzo

reklama
a ja za chwile ide, nakopiowalam sie tego dla Corin i zmeczylam sie :-D kark mnie boli od siedzenia, lece sie polozyc na nowym lozeczku, a D znowu jakis mecz oglada :eek: ehh... kiedy sie te mecze skoncza!!! :wściekła/y:

dobranoc BBholiczki :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry