reklama

Lipiec 2011

No łądnie jeszcze sie odchudza w ciąży :-D kurde to masz niezły sen :szok: jakbym sie połozyła o 20.00 to bym pewnie wstała o 1szej :-( zazdroszczę,że tyle spać możesz
Corin dziekujemy :-D wiesz jak z rańca nas zadowolić hihi

reklama
hihihih, staram się :-D Ja juz jem drugie śniadanie :szok: Pierwsze o 5 jak wstałam, bo tak mi kiszki marsza graly że dziecię by mnie pewnie znienawidziło za te odgłosy do końca zycia :-D a teraz wróciłam ze szkoły i znów to samo :szok:

Założylam dzis taką starą bluzkę (po domu) i ucieszyłam sie ze mieszcze sie w gornych partiach ciała :-D Po czym zaczełam się smiać bo bluzeczka skonczyła mi się tuż pod piersiami :-D No ale do sprzątania jest dobra ;-)

Hihi ja nawet nie zakładam tych ciuszków :zawstydzona/y: siostrze już dałam troszkę a tak łaziła bym cały czas w dresach i kurcze no najwygodniej mi.
Corin kochana ale dobrze,że na piersi jeszcze wchodzi bluzka :tak: :-D

Jeszcze, to dobre słowo :-D A przypomnialo mi sie że córa rozwaliła wczoraj buta narciarskiego na stoku, musze lecieć do serwisu. Do teraz nie mam pojecia, jak ona to zrobiła

Ostatnia edycja:
Poczekaj aż wrócę 10tego od lekarza i powiem o mojej wadze hahaha mam nadzieję,że ze 3-4 kg poszło do przodu :-D zjadłam bułę i nadal głodna jestem :zawstydzona/y:
Ale zapięcie zepsuła ??? kurka wodna dobra jest hihi

Ostatnia edycja:
reklama
Witam lipcoweczki:-)nie wiem jak doczytam tyle, jak na razie widzilam ze Wisnienka ma miec corcie, gratuluje i zazdroszcze:-)Anulka tobie gratuluje synka chyba nas jest wiecej:-DPsotka widzisz wszystko dobrze;-)a ja spalam jak zabita, przez ten mecz poszlam wsciekla spac bo nawet nie mialam po cos sie odzywac, roznie sobrze moglam mowic do sciany:wściekła/y:za to tak sie rozpychalam ze prawie spadl, budzil mnie a ja nie wiedzialam o co chodzi;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry