reklama

Lipiec 2011

Czesc Kochane mam problem .
Otoz na wczorajszej wizycie dostalam na moj lekki stan zapalny pochwy clrotimazol .... na nie zauwazylam dopiero przy wykupywaniu lekow ... :( jestem na niego uczulona znaczy sie na kortyzol .
I teraz nie wiem co zrobic bo ginka wyjechala gdzies za granice wczoraj mi juz mowila ze wyjezdza a mnie zostala resztka masci Pimafucin ... ale ten Clrotimazol dostalam globulki i teraz nie wiem co mam zrobic :| Bo swedzi mnie nie w srodku tylko na zewnatrz ... i nie wiem jak sie poratowac bo nie znam nikogo kto mi przepisze recepte na globulki pimafucinu :(
a boje sie ze to sie rozwinie w cos wiekszego !

reklama
Witam porannie!

coraz więcej czasu zajmuje mi nadrabianie zaległości w czytaniu.... :)

Veronique, idź do zwykłego internisty i powiedz o co chodzi, to Ci powinien receptę przepisać.....

co do tych ograniczeń jedzeniowych, to ja się tam specjalnie nie ograniczam.... jem sery, bo w Polsce praktycznie niepasteryzowanych nie ma, a jak jakieś są to muszą mieć wyraźne oznaczenia, żeby się zatruć rtęcią z tego tuńczyka, to pewnie trzeba by karton razem z puszkami zjeść, a łosoś wędzony na ciepło jest OK, nie powinno się jeść wędzonego na zimno....

em_ka, wczoraj pisałaś o tych świeżutkich rybach - jak ja Ci tego zazdroszczę - te ryby u mnie w rybnym to jakies wymęczone, a jak sobie przypominam rybki np. na bazarze w Barcelonie.... na surowo bym zjadła.... wiem, że nie mogę, ale samolotem też nie moge latać, więc mi to nie grozi.... :(

Dzień dobry Lipcóweczki i lipcowe maluchy:)

Muszę się pochwalić, ani razu dzisiaj siusiu nie byłam, szok! ;))) Ale sny miałam znowu jakieś durnowate;)

Corin, nie można tylko wędzonego na zimno i surowego łososia, smażony i pieczony tak:)

Sis, cieszę się, że dobrze Ty i Twój Skarbuś spaliscie, buziam:*

Anulka, gratuluję synka:)

Anula, tak, dobrze, dzięki Bogu:)))

dzień dobry :-)
Kurcze, chcialam wczoraj z Wami posiedziec, czekalam na wiesci z wizyt Wisieńki i Anulki, które się wtedy jeszcze nie zameldowały i mi pierdyknal internet! :wściekła/y: Co wieczór chodzi jakby chciał, a nie mógł! :crazy: Mniejsza z tym...
Wisienka - gratuluję córeczki, super wiadomosc :happy:
Anulka - gratuluje synka

i znowu mi sie cos z netem robi... Ale mam nerwa! :wściekła/y:

ojej.... zapatrzyłam się na widok zaśniezonego Zieleńca i tak mi się zachciało gdzies wyjechać..... ale nie ma śnieg, tylko po raz pierwszy w życiu tropić wiosnę gdzieś w Polsce..... marzy mi się taras z widokiem na jakieś błota w słoneczny poranek i kromka świeżego, wiejskiego chleba z wiejskim masłem..... pewnie będę musiała poczekać jakieś 2 m-ce.... ale nie chce mi się siedzieć w domu, chcę gdzieś, gdzie jest ciepło, a samolotem latać nie mogę... :(

Hello kobietki:)widzę, ze wypoczęte i piekne jak co dzień. Ja juz na obrotach, od wczoraj wieczór córa wyżywa się na mnie w prawy boczek więc gadam z nią jak najeta;)

Założylam dzis taką starą bluzkę (po domu) i ucieszyłam sie ze mieszcze sie w gornych partiach ciała :-D Po czym zaczełam się smiać bo bluzeczka skonczyła mi się tuż pod piersiami :-D No ale do sprzątania jest dobra ;-)
mam tak samo wszystko male, moj chcial byc tak dobry ze przywiozl mi koszulke xxl dali mu gdy oddawal krew. Kazal mi sie cieszyc bo w koncu cos na troche bedzie:szok:

reklama
Wisienka, coreczka??!! Ale niespodzianka co? Gratulacje i sie ciesze ze wszytko ok!
Anulka, gratki chlopaka, super ze jest rowniez wszystko w jak najlepszym porzadku!
Margarita, nie przejmuj sie waga, po co? Najwazniejsze zeby dzidzi dobrze u Ciebie w brzuszku bylo!
Corin, dzieki za tosty, pycha! ;)
Emka, lumpow niestety nie ma w Hiszpanii....sa tzw sklepy "retro" z uzywana odzieza, ale sprzedaja na sztuki i drogo! Tez kiedys myslalam nad zalozeniem bisnesu lumpowego tutaj...! Ja teraz jak bede w Polsce zamierzam isc na lowy, a Tobie moze niech ktos pokupuje troche rzeczy i Ci przesle? I tak wyjdzie taniej!

Wlasnie, co do pytania Emki odnosnie surowych warzyw i owocow, tutaj zalecaja je myc takim specjalnym plynem odkazajacym...ja tego nie uzywam, po prostu dobrze myje ciepla woda...A Wy jak robicie, np. z salata...?

Milego dzionka! A, ja mam dzis polowinki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry