reklama

Lipiec 2011

Orchi córcia się nie umaluje bo ma wredną matkę, focha ma po prostu. Choć kupiłam jej dzisiaj buty na obcasie by ćwiczyła chodzenie. Fajne widoki mam ;-)

reklama
balkan :-D u mnie, mimo mojego mlodego wieku, tez byl jeszcze dentysta w szkole, zaliczylam wyrywanie mleczaka jedynie bo wszystkie zeby mialam zdrowe, tak na dobra sprawe wszystkie zeby (chyba z 4) wyleczylam 3 lata temu po raz pierwszy i ostatni, za mlodu pamietam tylko lakowanie ktore bylo b.przyjemne ^^

mailuj no chce w to wierzyc ze bedzie corcia, ale wiesz... 50/50 a przeczucie moje moze byc mylne, wszytsko sie okaze w srode ^^
i w koncu nie kapuje, czy za to wszystko dalas 12 zl czy kazda jedna po 12, bo jak kupilam to wszystko za 12 zl to wysle ci kase i tez mi cos kupisz :-D

Sis :*:*:* i dla Dawidka :*:*:* :D:D:D:D
Kurcze ale mnie kopie małe :szok: a jak mi brzuch skacze to aż mi się smiać chce hahahah mój zapalił światło siedzi patrzy cisza zgasił zapalił lampke a małe kopie hahah ale się bawi z tatuskiem :-D
mailuj wcale nie jesteś wredna matka kurde !!!! Oooo kurcze to obcasy to juz poważna sprawa :d a kiedy ten bal ma córa ??

No moja dzidzia w nocy dokazywała i zawsze na wieczór kurcze,ale serio jak mam brzuszek zakryty to daje czadu a jak odkryję światło zapalę to cisza sie robi,...oo to widzisz sis Twój synuś to spi jak pora przychodzi a moje szaleje hahaa
No ciekawe jak Sebek ...

Sis, no właśnie Dawidek jakoś tak nie ma ulubionych godzin dnia i nocy na szaleństwa, o różnych porach się wierci:) A w nocy obudził mnie tylko dwa razy, jak tak mocniej go poczułam, chyba się przeciagał ten mój kochany synulek;) To Twój Aniołek reaguje na zgaszone i zapalone światło, a mój przestaje kopać, jak tylko ja albo Marcin przyłożymy rękę do brzuszka:) Odliczasz czas do wizyty?

Ostatnia edycja:
orchi mowia ze mimo tego ze dzicie ma oczy zamkniete to rozroznia swiatlo od ciemnosci, wiec cos pewnie w tym jest ^^

balkan jakby mi dziecko sie tak na ulice wymalowalo to bym chyba zamordowala, chyba ze na jakis bal czy cus

Ostatnia edycja:
balkan woww jakie trendy wchodzą hihi pszczółki i pandy na ustach hihi
sis noooooooooo nawet mi nie mów już jutro wtorek ale pewnie czwartek będzie mi powoli schodził... :( jak zawsze
emcia a widzisz kurde a nie wiedziałam o tym :*:*:*:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry