Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jejku marzenka, jak na to patrzę to mi sie chce płakać..zawsze cos mi sie musi przytrafić! ciekawe ile teraz bede czekać na ta plytę, żeby to naprawić..
Corin, widzisz intuicja cię nie zawiodła..wykuruj Sebka innym sposobem, antybiotyk "w razie czego" to nie byłoby dobre rozwiązanieale dobrze że już się lepiej czuje..
Maqnio kochana nasza..nie dziwię się że ma juz wszystkiego dosyć..ale bądźmy dobrej myśli
dziś stwierdziłam ze wróżki to by ze mnie nie dalo hehe.. koleżance wróżyłam synka (sobie zresztą też) a mamy dziewczynki obiea trzeciej koleżance wróżyłam córeczkę (jest w 10 tyg) więc pewnie będzie miała synka...
![]()
Obok mnie siedziała mailuj, cichutka taka i tylko sie uśmiechała, a z drugiej strony Orchidea nadawała jak nakręcona. I wszystkie śmialyśmy się aż do łez, tylko nie pytajcie o czym gadałyśmy, bo zupełnie nie pamiętam, hahahahaha 

a mój się wystraszył i usiadł na łóżku 1sze co dotknął brzucha i mówi wszystko dobrze ?? ,,,
Tak no z tym nadawaniem moim to by się zgadzało,ale furmanką hahhaah No a z Sebkiem idź no pewnie,że lepiej jak jeszcze ktoś na niego spojrzy