reklama

Lipiec 2011

dobra ja ide na spacer odetchnąć muszę bo mi sąsiedzi podnieśli ciśnienie :wściekła/y: na szczęście wygrana w moich rękach hahaha więc idę cholera stąd bo jak jeszcze raz mi przyjdzie to go walnę zaraz do później laseczki kochane

reklama
Corin a to nie wiem :-) u nas jest co dzien swiezutkie robione, zadne przetwarzane. A i z tesco tez bylam mega zadowolona w polsce. Miesli swieze i pachnace, kazdego dnia robione (tak mi sie przynajmniej wydawalo :-D )

Pippi wiesz co? tutaj cie raczej nie poloza do szpitala jesli nie masz skurczy co 3 min. Chyba ze masz jakas ciaze zagrozoa czy onnne problemy. A przy skurczach co 3 min juz raczej szpitala szukac nie bedziesz, tylko pojedziesz do tego najblizszego. Tak samo jak bylo z siostra od D, jak 2 razy ja wrocili do domu ze skurczami a laska pozniej 3 raz przyjechala jak juz jej wody odeszly , wiec sama widzisz.. paranoja!

em-ka no to rzeczywiście trochę słabo, słyszałam, że w Anglii tak jest, ale widać nie tylko... bo zwłaszcza przy pierwszym porodzie człowiek zestresowany i nie wie tak naprawdę ile czasu jeszcze mu zostało i czy dojedzie gdzieś dalej czy urodzi w aucie ;-) chociaż ja mam taki plan, żeby za wcześnie do szpitala się nie pchać, tylko maksymalnie długo w domu te pierwsze etapy przejść.... podobno wtedy szybciej i łagodniej trwa cała akcja

nigdy w życiu nie byłam w szpitalu więc juz sam fakt pobytu jest dla mnie stresujący :szok:

Pippi bo tak jest z tego co wiem. MOja kumpela jak rodzila 2 lata temu to cala akcje ze skurczami przesiedziala w domu bo nie wiedziala kiedy jechac i wpadla do szpitala praktycznie na sam porod i bez znieczulenia, bez niczego i po chwili miala mala na rekach :-D choc z drugiej strony tak na wariata szybko wszystko tez nie dobrze. Ja nie chcialabym jechac ani za wczesnie ani za pozno, bo za pozno to nawet nie masz czasami mozliwosci poproszenia o znieczulenie bo jest za pozno.

Corin jak ja sama mieszkalam w polsce to w ogole sobie nie gotowalam bo nie mialam przyjemnosci wciskac sie w kuchnie na 2,3 h i pozniej sama to jesc. Chyba ze kogos zapraszalam na obiad to tak. Wiec mozliwe ze dlatego nie masz checi do jedzonka.

em_ka pewnie tak.
A ja właśnie spojrzalam na kalendarz. Pojutrze USG :-D Stresuje się troszkę, ale bardziej się cieszę :-D I pewna jestem właściwie na 100% że zobaczę co moja czkawka (znowu czuję ze malenstwem rzuca :-) )ma między nóżkami :-D

A dziś mi się śniło że na tym USG lekarka dopatrzyła sie parki :-D

wydrussia, bardzo się ciesze ze u maqnio juz lepiej. Pozdrów ją tez przy najblizszej okazji i powiedz że juz się jej tu doczekac nie możemy :-)

reklama
COrin pamietam pamietam i z niecierpliwoscia czekam na to twoje USG :-D jestem strasznie ciekawa czy sie sprawdzi to co mowilam, ze bedzie corcia ^^ i obiecuje ze jak sie potwierdzi to ide puscic loterie :-D ja jak leze i odbija sie swiatlo telewizoraq od brzucha i mala zaczyna kopac to widac jak mi brzuch bombarduje i podskakuje az caly :-D superanckie uczucie, dla mnie juz jest to tak oczywiste ze sie rusza, ze nie wiem jak ja wytrzymam to gdy sie juz urodzi. Bedziemy czuly taka doslowna pustke w brzuchu :-( a szkoda...

super ze maqnio bidula czxuje sie dobrze, ze sie wszystko udalo i ze wyjdzie do domciu. MOze w koncu bedziemy mogly sobie z nia pogadac na BB :-) ahh.. widzicie, kciuki daja rade :P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry