reklama

Lipiec 2011

Kuźwa ale chamy są na świecie daj spokój :-( u nas są takie szybiki właśnie w wiezowcach i one mogą byc obudowane płytkami ale nie na stałe i pól tego dzis mi rozebrał ten hydraulik :wściekła/y: więc wiem co i was czeka i współczuję i jeszcze taka podwyżka że aż oczy bieleją :szok:

reklama
Witajcie ja juz połaziłam po miscie ale za to jakiego dostałam apetytu 2 dolewki zupy pomodorowej zjadłam pycha tak mi smakowało

Ciesze sie bardzo ze u Maqnio jest wszystko w porzadku z Różyczka i z nia ze sytuacja opanowana bedzie dobrze napewno

orchidea współczuje sasiadów miałam podobna sytuacje jak ty pode mna sasiadka miała sucho a ta jeszcze nizej miała zalany sufit przyszli ze spółdzielni sprawdzac i okazało sie ze posadzili mnie ze to prze ze mnie kobieta ma zalane pisałam odwołanie bo obciazyli mnie kara i okazało sie po dokładnej kontroli ze to z dachu szła woda ja mieszkam na samej górze tak ze niestety ale to nie moja wina tylko spółdzielni ze maja dziurawy dach a szło gdzies przy wylotach kominowych , ale najlepiej na kogos zwalic wine a samemu umyc rece

marzenka no właśnie ta kobita jest taka,że zwaliłaby na każdego oby tylko na nią nie szło zwalić :tak: u nas kar nie ma ale wiesz odszkodowanie wypłaca spółdzielnia a są to śmieszne naprawdę sumy bo nawet na farbę nie starcza,ale swojego dopiąć próbuje,jak mi jutro znów coś wymyśli to pójdę do mieszkaniówki i niech przyjdą bo to jakieś chore sie robi
Jej ale pogoda cudna !!! Szkoda ,że nasze bąbelki na maja nie mają terminu hihi bysmy miały z kim spacerować :D

Ostatnia edycja:
orchidea spółdzielnia mi nie nałozyła kary tylko ta kobieta miała ubezpieczone mieszkanie i z ubezpieczalni mnie tym obciazyli bo spółdzielnia zwaliła wine na mnie to była kwota 500 zł z groszami jednak jak ja byłam pewna ze nikogo nie zalałam to jakim prawem mam płacic pisałam dla tego odwołanie i przyszła komisja dokładnie to zbadac z tej ubezpieczalni , jednak to oni stwierdzili ze to cieknie z dachu i oni obciazyli spółdzielnie , jednak mieszkaniówka chciała to zwalic na mnie szkoda słow zrobiłam z tego porzadna afere wtedy bo tak sie wsciekłam ze ho ho

Ale stare ku... no tak najlepiej, przecież zwalić na kogoś,niech płaci a panie w mieszkaniówce będa więcej na kawki i słodkości miały
Ja dziś sie smiałam już do tego hydraulika ,że wiesz papier niech mi napisze,że u mnie sucho ale jutro jak przyjdzie robic ten szybik to nie daruje mu ma podpisać taki papier i tyle

orchidea dokładnie jest tak jak myslisz z tymi babami w spółdzielni

Zanetka tez mam to badanie ale jakos sie nie przejmuje za bardzo napewno bedzie dobrze tej wersji sie trzymam od poczatku do konca

Dziewczyny na 1000% będzie dobrze z Waszymi bąbelkami !!!! I z ich serduszkami też !!! &&&&&&&&
Wiecie co jakieś chmury przyszły do mnie jak na burzę :szok: aż się ciemno zrobiło dziwne kurde
sis to kuksańce dostajesz od niunia małego hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry