reklama

Lipiec 2011

reklama
Nie bój się bo na razie nie ma czego! może okazać się, że wszystko jest OK więc pocosię denerwować na zapas??? Trzymam @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Maqnio buziole, myślę i ,pamiętam

witam wiosennie:-)zaraz doczytam co u Was;-)bylam na zajeciach ale mialam tylko 1 cwiczenia, wstapilam do biedronki kuilam dla dzidziusia body z samochodzikiem ale na 62:-)dzis juz lepiej sie czuje wczorajszy wieczor byl kiepski pod tym wzgledem...

No i wróciłam i mi lepoej ale jest mi tak gorąco matko kochana ,,, w samej bluzie na mieście byłam :szok: a i tak mi za ciepło było :-( no ciekawe co znów jutro sąsiadka wymysli od wczoraj ich niby zalewamy ale u nas i wczoraj i dzis był hydraulik cały szybik w wc mi skuł :wściekła/y: i sucho jak pieprz jest,jutro za to przyjdzie hydraulik żeby to pozatykać :tak: mówie Wam baba już nie wie co ma wymyśleć,a jeszcze jej mąż do mnie,że ja pewnie kreta uzywam,więc mu mówie panie kuźwa ja wiem co uzywac do udrażniania rur i jakos u mnie sucho jest a u pana mokro i pod panem piętro co za chamy :wściekła/y:

Ja dzis tez wymyslilam calkiem mile zajecie. Przynioslam ze strychu w koncu jeden worek z ciuszkami i zrobilam miejsce w szafie. Ogladalam a corcia przymierzala misiom:-)

Ostatnia edycja:
orchi u nas jak byl remont to przylazla jakas stara baba z dolu i zaczela mi wrzeszczesc ze ja pozalewalismy a ona co dopiero remot zrobila i ze zrobi poprawke i przyjdzie z fakturami. Jak zaczelam robic dochodzenie kto pod nami mieszka ze zekomo go zalalismy to okazalo sie, ze ta baba mieszka na dole, ale zupelnie z innej strony i to nie z naszej winy miala zacieki. NOrmalnie ludzie sa bezczelni, bo mogliby najpierw upewnic sie od kogo wyszedl ten problem a pozniej dopiero przyjsc i grzecznie o tym poinformowac a nie ze z ryje wyskakuje i jeszcze pi*da nie ma racji. Normalnie az nerwow nabieram na takich ludzi.
W polsce mialam takiego sadiada z dolu co go przez wanne zalewalo bo u nas sie zatykaly rury i jeszcze mi przychodzil pomagac je przetykac.

ja juz po jedzonku, moze sobie wyjde z grubym sie przejsc dla zdrowia.

No kochana,ale wiesz co po uja z kogos robi ofiarę :wściekła/y: jak nam sami hydraulicy robili rury i to jak sie wprowadzaliśmy a ona 25lat odkąd mieszka ma te same rury echh maja tupet ludzie naprawdę :-(

reklama
a wiesz co u nas spoldzielnia wymyslila? po tym jak calutki blos sobie zaczal robic remonty w domu (wiem co slyszy sie wierenia i stukania calymi dniami) to oni powysylali listy do mieszkancow bloku ze beda wymieniac rury w pionie z kanalizacji. Teraz jak mamy zrobiona nowa lazienke to oni nam beda rabac sciane. Jesli masz plytki to ci je zaloza, ale tak jak w naszym przypadku mamy dwie lazienki, nowa i stara to ze starej plytek nie ma i zostawia ci zamutowana sciane bez niczego. Wyobrazasz sobie? dodatkowo: nie dosc ze sie taki czynsz za utrzymanie bloku, kamer, orchorniarzy, ogrodnikow placi to jeszcze podwyzszyli 100 E miesiecznie na rok przez ta wymiane rur. Czyli zamiast 180 E miesiecznie bedziemy placic 280 E. Istna paranoja. Ja uwazam ze za ten wysoki czynsz powinni to wymienic za grosze a nie narzucac takie pieniadze i najlepsze jest to, ze ich nie obchodzi czy masz czy nie masz pieniedzy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry