reklama

Lipiec 2011

reklama
danusiu, wydrusiu właśnie o to mi chodziło, mimo to że to moja druga ciąża to inaczej ją przechodzę i ciągle rodzą się jakieś pytania.
a odnośnie tego urządzenia to też uważam że może fajnie się sprawdzić :tak:

corin to może zmień tego lekarza? Na tą kobitkę co byłaś u niej tydzień temu, co TY na to? Bo jak on ma taki lipny sprzęt to mało widać i wszystko wpisuję na pamięć... a lepszy sprzęt medyczny to lepsza diagnoza i ocena etapu ciązy :tak:
Na twoim miejscu wziełabym tę pocję pod uwagę, ale zrobisz jak będziesz uważała :-)

Iwonuś problem w tym, że ja do tej lekarki mam 80-90 km w jedna stronę :cool: Teraz jeszcze spoko ale w 8 - 9 miesiacu raczej wolałabym nie zapuszczac się w takie trasy.
Ten lekarz do ktorego chodzę cieszy się rewelacyjną opinia wsród pacjentek. Jest swietnym fachowcem, a sprzęt ma taki jaki szpital zakupił - niestety. Jest wyczulony na każde moje dolegliwości i jeśli tylko mu cos zgłoszę zleca mi dodatkowe badania, także pod tym wzgledem narzekać nie mogę.

dziewczyny odczuwacie czasami ból w miejscach intymnych? Bo ja kiedy przykucnę, to czuję
jakby miało mi wszystko popękać. To jest trudne do opisania ale może któraś z was będzie wiedziała o co mi chodzi...:crazy:

Ja tak mam dzis od samego rana. Boli mnie całe krocze. Małą cały czas czuję niziutko więc sobie to tym tłumacze.

Ostatnia edycja:
rany tak sie objadłam winogronem ze ledwo zyje, do tego frytki i kanapki z nutellą..chyba bede wymiotowac...
co do nastroju to chyba faktycznie pogoda robi swoje...ale i tak wierze ze złe humorki odejda w sina dal jak tylko wystawimy buzki na piekne słonko:)
iwonus ja tez czuje krocze, czasem jakby takie kłucie, parcie, plus dodatkowo mam wrazenie ze ten załozony szew czuje.
sister kurka ten sterylizator jest super, nie dosc ze wsio na raz wyparzysz to ma dobra cene:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry