reklama

Lipiec 2011

reklama
hej Wisienko!a w delikatesach wypatrzylam takie tanie ,a jakie smaczne:-pkolezanka mowila ze i na bazarku juz mozna po 4 zl znalezc,powoli chyba sezon zaczyna sie na te owoce:)fajnie

witam sie ponownie:-)
nie kapalam corci bo nie chciala a co tam tak codziennie nie musi. Bylysmy na spacerku, przekopalam jej piaskownice, pomylysmy zabawki do piasku i zgrabilam sucha trawe i galazki z trawnika bo moj tata ostatnio drzewa w sadzie przycinal. Jak wrocilysmy zrobilysmy sobie rybe a na deser nalesniki.
mailuj ciesze sie ze wszystko ok
wisienka, psota, patrycja &&&&&&&&&&&&&&&&&
little witaj
teska tez mam winogrona ale wczoraj sie tak najadlam i dzis patrzec na nie nie moge

dziewczyny mam pytanie smoczkowo butelkowe. Czy bedziecie dla malucha kupowac smoczek uspokajaczek? a po drugie czy slyszalyscie albo mialyscie przyjemnosc (lub nie) korzystac z butelki MAM bo ja sie zastanawiam nad zakupem takiej zwlaszcza ze wzgledu na odkrecane dno (bo mam bzika na punkcie czystego dna butli:-D zawsze mi sie wydaje ze i tak nie jest do konca czyste)

A no właśnie
Wisienka @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Psotka @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Patrycja@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Teśka , Nil fajnie macie z winogronami. Może i ja sie skuszę?

Dziękujemy z Dawidkiem za kciukaski, jesteście kochane. Idziemy do lekarza na 18:30, jak tylko przyjedziemy do domku, napiszę Wam wszystko:)

NiL, ja kupiłam Dawidkowi butelki i firmy MAM:) a smoczki Difrax i chyba z dwa też MAM.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry