reklama

Lipiec 2011

Em_ka, super, że już dotarłaś na miejsce - spóźnienia to raczej rzecz normalna, ale faktycznie w ciąży, szczególnie, jak głód przyciśnie to nieco męczy.....

a co do pogody to super, że jest słońce i mam nadzieję, że cały tydzień zostanie - miłego pobytu!

reklama
em-ka dobrze że już cała i zdrowa na miejscu, Tylko nie zapomnij o nas:blink:
nil a czemu nieprzyjemne uczucie?
wydrusia mój dzień był gorszy, kiepsko się czuję, ale fajnie że u Ciebie wszystko dobrze

Ostatnia edycja:
marta tak jakos dziwnie czuje jakbym zaraz miala sie zsikac:-D zreszta po urodzeniu corci caly czas polozna przypominala zeby cwiczyc a wtedy te szwy tak bolaly. Trudno mi wytlumaczyc po prostu nie podoba mi sie to uczucie przy wykonywaniu tego cwiczenia ale jak mus to mus trzeba sie przelamac bo nikt za nas rodzic nie pojdzie

Chyba oszaleję. Młody przyszedł ze szkoły i marudził ze go nogi bolą, ręce i szyja. Wcoraj miał wf i dostali wycisk. Tłumaczylam mu cały czas ze to pewnie zakwasy. Ale on po obiedzie (który z reszta tylko dziubnął, mimo ze jego ulubiony) poszedł spać :szok: Teraz wstałi o wszystko płacze. Zmierzyłam mu temperaturę - 38,5. Szlaken trafen.
Jutro znów lekarz.

reklama
corin współczuję, jak nie urok to ...

A ja się właśnie dowiedziałam że moja znajoma będąc w 6 mc wylądowała w szpitalu:szok: mają poród wywoływać, bo dziecko martwe:-(:shocked2:
[*]
[*]
[*]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry