reklama

Lipiec 2011

wróciłam z 2,5 godzinnego spaceru - boska wiosna - troszkę wieje, ale jak się na słonku w zacisznym miejscu przycupnie, to jest cieplutko :) wróciłam taka głodna, że natychmiast musiałam coś zjeść - ostatnio mam smaka na gruszki....

Mailuj, super, że z Krzysiem wszystko w porządku - trzymam kciuki transakcję sprzedaży....

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze USG!

reklama
cichutko, bo pewnie wszystkie korzystają z pogody i spacerują...:-)
ja rzuciłam się w wir pracy, bo to ostatnie dni i chcę jak najwięcej pokończyć

a wieczorem mam plan zjeść kubełek lodów na wypadek gdyby się okazało jutro, że mam cukrzycę ciążową, bo wtedy good bye lody.... ;-)tfu tfu oczywiście mam nadzieję że wyniki będą dobre i będę mogła nadal bezkarnie jeść słodycze...

cholerka stresuję się trochę:-(

Ajjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja chcę winogrona!!!!!!!!!!!!!!!!!
nil ja na mojego małego miałam butelki AWENT i byłam z nich bardzo zadowolona. Nie miał kolek i są wystarczająco szerokie żeby wymyć dokładnie gąbką.
A smoczek do uspokajania miałam z CANPOL BABY, taki zwykły, ale z NUK są też fajne.

psota no widzisz ja jestem ciekawa czy jak ta butle sie przechyli to nie bedzie mleko wyciekalo w tym miejcu co sie to dno dokreca no a smoczek to niby kazdy pisza ze ksztalt zblizony do piersi ale kazde dziecko i tak samo wybierze jaki mu pasuje
marta no wlasnie dla swojej corci tez mialam aventa i dr browns. Jak dla mnie to avent chociaz tanszy to lepszy od brownsa bo ten mi troche przeciekal przy zakretce. Moze za slabo dokrecalam ale zawsze staralam sie dokladnie wiec nie wiem z czego to wynika
aha smoczka wcale corci nie dawalam i synkowi tez tak sprobuje ale na wszelki wypadek kupie

Ostatnia edycja:
pippi bądz dobrej myśli, przypomniałaś mi że ja też mam w zamrażarce 1l. lodów:-p
Ja glukozę będę badać dopiero koło 10, więc nie stresuję się jeszcze, a poza tym na słodkie nachodzi mnie tylko od czasu do czasu
nil mój miał smoczek tylko do spania, w dzień z nim nie chodził jak inne dzieciaczki. Jakiś miesiąc temu się oduczył:-D

Ostatnia edycja:
marta no cieszę się że te wwyniki są z dnia na dzień i nie trzeba długo czekać...

A ktoś tu dzisiaj o orzechowych lodach wspominał i właśnie takich od razu mi się zachciało :-)

o, włąsnie zobaczyłam, że zmienił mi się suwaczek i przeczytałam o mięśniach Kegla... ćwiczycie dziewczyny?

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, ja juz w Irlandii jestem. Lot mialam spozniony no ale jakos to przezylam. Zamiast na 12:55 dolecialam po 14 :( glodna jak wilk, juz dorwalam kiszona kapuche, rosolek tez zaliczylam a teraz robi mi sie noga z kury z frytkami w piekarniku :-D teraz jestem sama bo szwagier do roboty musial isc a siora przyjdzie o 18. przywiozlam im troszke slonka, jest az 13 stopni, jak na irlandie to szalenstwo :-D
buuziam wszystkie :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry