wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Basieniak super że wsio ok
i najważniejsze że maluda rośnie 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
strasznecorin współczuję, jak nie urok to ...
A ja się właśnie dowiedziałam że moja znajoma będąc w 6 mc wylądowała w szpitalumają poród wywoływać, bo dziecko martwe:-
shocked2:
[*]
[*]
[*]
wspolczuje corin idzie wiosna moze i chorobska pojda preczChyba oszaleję. Młody przyszedł ze szkoły i marudził ze go nogi bolą, ręce i szyja. Wcoraj miał wf i dostali wycisk. Tłumaczylam mu cały czas ze to pewnie zakwasy. Ale on po obiedzie (który z reszta tylko dziubnął, mimo ze jego ulubiony) poszedł spaćTeraz wstałi o wszystko płacze. Zmierzyłam mu temperaturę - 38,5. Szlaken trafen.
Jutro znów lekarz.
gratulacjeTo ja dzisiaj tak pierwsza po usg (choć nie pisałam nic bo nie wiedziałam czy pójdę bo czekałam na wyniki badań). No i wszystko jak najbardziej ok, maleństwo podobnie jak u maqnio szaleje z rośnięciem i już waży kilogram (mam nadzieję, że przed porodem troszkę się uspokoi;-)). No i lekarz dalej twierdzi, że to dziewczynka więc chyba czas już na Wiktorię się szykowaćNo i na szczęście już posiew z pochwy nic nie wykazał i mam nadzieję, że tak zostanie. Choć leukocyty dalej szaleją, ale lekarz twierdzi, że widocznie taki już mój urok...

gratulacjeWróciliśmy!!!
Dawidek zdrowy, wszystko w normie, dostałam chyba z 5 kartek pomiarów!![]()
Malutki się uparł i nie chciał się od łożyska odkleić buźkąMamy płytkę, ale umówiliśmy się jeszcze na za 2 tygodnie na dogranie filmiku, może maluszek zmieni pozycję
Ale udało się nam zobaczyć część tej prześlicznej twarzyczki! Wkleiłam fotusię na odpowiednim wątku
No i oczywiście pokazał swoje klejnociki, więc jest na 100% chłopiec
)) Jestem przeszczęśliwa!
Aaa i pani doktor potwierdziła, że lek jest na rozwój układu oddechowego i muszę go brać, nie jest szkodliwy dla dziecka płci męskiej
Dziękujemy pięknie wszystkim cioteczkom za kciukaski:********