reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej,

Ja tylko na chwilkę napisze co na USG i lecę bo zmęczona jestem strasznie staniem w tych korkach i całą tą dłuuugą drogą...

Więc wszystko jest w jak najlepszym porządku!!! i nasza Milenka to na 100% dziewczynka, sami widzieliśmy hehe:-D waży 680g:-D a jej stopa ma 4,6 cm:-D to mi strasznie utkwiło w pamięci bo od samego początku miała duże stopy:-D poza tym wszystkie pomiary są odpowiednie do tyg ciąży, mamy filmik i zdjęcia ale wstawię fotkę jutro bo już mnie łóżko ciągnie:-) jesteśmy przeszczęśliwi!!!!!!!!!!! aż łzy mam ciągle w oczach:-)

Kochane które miały dzisiaj również USG jestem szczęśliwa razem z Wami i cieszę się przeogromnie, że wszystkie jest w jak najlepszym porządku:*:*

Dobranoc:*:*

Do jutra:*:*

sis cieszę się,że Dawidek zdrowy jest a nie mówiłam,że tak będzie :-D :*:*:* od razu wpadłam zobaczyć fotkę bo się domyśliłam po smsie hihi ,że suprise mnie tutaj czeka :-D
wisieńka no to mam nadzieję,że i mojej nic już nie urosło :-D i super,że płeć potwierdzona ale szkoda,że z filmiku nici :(
basieniak no i niech rośnie dzidzia !!! Cieszę się,że dziaciaczki Wasze zdrowiutkie :*:*:*
Patrycjaaa superrr kochana,że mała okazała się małą hahah no to stópkę ma niczego sobie :-D

psota, basieniak, wisienka, patrycja super, super, super, ze z maluszkami wszystko ok:) oby tak dalej:)
ja dzis uciekam, spijcie dobrze mamcie i skarbeczki:*

Ostatnia edycja:
No lecę i ja kochane do juterka :*:*:* i posmyrajcie swoje szkraby od Ciotki Kini :-D mnie coś ciągną więzadła jak tak jutro dalej będzie to jadę do lekarza :*więc oby się obyło bez lekarza .... dobranoc kochane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry