reklama

Lipiec 2011

hej dodi, nadrabiaj, nadrabiaj:-)
maqnio ale spójrz na to tak - my będziemy musiały wydawać kasę na kolejne ciążowe ubrania, letnie sukienki itp., które za trzy miesiące wylądują gdzieś w schowkach, a ty sobie zaoszczędzisz na inne bardziej przydatne rzeczy;-) a tymczasem kup sobie kilka fajnych piżamek i koszulek - te akurat przydadzą się też po porodzie do karmienia

reklama
Nadrobić wszystko to tutaj niemożliwe hehe..
Widzę, że u anulki sie coś dzieje, biedulka, na pewno będzie dobrze!
Muszę sie ruszyć w końcu z łożka, sprzątnąć korytarz, a potem na urodzinki jadę..wiec znowu dzień zajęty:)

Witajcie, ja dziś mialam awarię. Polożylam się kolo 22 uszy katar zatkane itp. Juz katar przechodzi ..... pobudka 2,30 straszny ból ucha lewego. Do 4 .00 grzanie soli i grzanie ucha...nie pomaga <a mam wysoki próg bólu> wiec 4.05 do szpitala oddzial laryngoligi..... diagnoza zpalenie ucha środkowego ........ ech i Duomox..... pojechalismy do apteki ale balam sie kupowac i brać, Mąz dzwonil do kolegi lekarza mówi ze można ja rano do swego gina tez mowi ze ok.... i juz wzielam jedną tabl... ale mam jakieś wyrzuty........ co do bąbelka.... czytam na necie ze laski tez braly w ciązy ten antybiotyk ale zawsze to ingerencja....echh... teraz leże i się wygrzewam..... katar pomalu się bedzie kończyl bo gęsty juz od 3 dni byl. tylko to ucho. A ja się domyslam jak se je zalatwilam... Chcialam 3 dni temu se ulżyc i se zatkalam nos i przedmuchalam.......i se zatkalam wtedy mocno i przez to pewnie sie zrobil stan zapalny....... a najgorsze teraz w tym wszytskim ze mąż na szkoleniu mama dzwoni ze mój upragniony arbuz jest w sklepie....... a ja uwięziona.......... mam Dość!!!!

Dodi, Małż wyjechał to chociaż będziesz do nas częściej wpadać :-)
Maqnio, Pippi cześć :-)

My zaraz wybieramy się na basen bo co tu innego w taka pogodę robić :-)

Zuzu, bidulko, współczuje :-( skoro lekarze mówią, że ten antybiotyk jest bezpieczny to nie musisz mieć wyrzutów sumienia. Na pewno będzie dobrze. Tulę i pozdrawiam cieplutko.

Ostatnia edycja:
dodi oj chyba nie nadrobisz:) bo wiesz tu same drukarki pisza i to w takim tepie ze ciezko nadazyc:)
pipi własnie nawet sobie na necie szukam jakis pizamek i koszulek dla ciezarnych i do karmienia, i niezle to wymysliłas z ta oszczednościa kaski:)
danuska witaj kochana:) tylko nam sie nie utop jak bedziesz sie pluskac:)
zuzu biedaczku, duzo zdrowka zycze. co do lekarstw to lepiej je wziac anizeli pozwolic zeby infekcja sie jeszcze bardziej rozprzestrzeniła, a poza tym dzidzia na tym etapie ma juz dosc dobrze rozwiniety układ immunologiczny i na pewno nic jej nie bedzie po tym lekarstwie a tobie przynajmniej pomoze:) kuruj sie czym predzej:)

Dzień dobry:)

U mnie pogoda też fatalna, no ale co zrobić;)
Dawidek dokazuje, ale jakoś od wczoraj rzadziej, niż zwykle, pewnie śpi, a jak śpi to rośnie;)

reklama
Witajcie mamuski kochane w sobote , ja juz mam posprzatane od rana sie wziełam i gotowe jakas energia mnie rozpiera

Corin a ty kochana lez i odpoczywaj niech brzusio nie boli , za duzo miałas ostatnio na głowie
wydrusia wiesz co tam u anulki sie dzieje cały czas mysle o niej

psotka nic sie nie denerwuj maluszki czasem spia i wtedy nie dokazuja w brzuszkach Moja Klaudusia tez mało wczoraj była aktywna ,dzisiaj troche dała znac o sobie
zuzu zycze duzo zdrówka mnie tez katarzysko dooadło i nos zatkany jak diabli denerwuje mnie to
dodi no to troszke bedziesz miała do nadrobienia te nasze kobitki tak duzo pisza
witam reszte mamusiek których nie wymieniłam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry