reklama

Lipiec 2011

reklama
uff.... porządki z ciuchami zakończone, a ile mam teraz miejsca w szafie.... ciekawe, że taka sama ilość ubrań ładnie złożonych zajmują dużo mniej miejsca niż takich wrzucone byle jak;-)

idę chyba teraz na mały spacerek, co prawda pogoda nie zachęca, ale trochę się ruszę

zuzu ja też się zgadzam, że jak lekarz zapisał, to musi być bezpieczny lek, a gorzej będzie jak się nie wykurujesz szybko. Maluszkowi nic nie będzie, to już duży chłopak:tak:

Witam się z wami dziewczynki:-)

Bardzo rzadko bywam na forum, ale czasem Was podczytuję :-D

zuzu, nie martw się :-) ja w 18 tyg. brałam antybiotyk - Ospamox, później w 21 tyg. kolejny antybiotyk - kolejny raz dopadło mnie choróbsko :szok: Jesteśmy w drugim trymestrze i antybiotyki z grupy penicylin (a Ty taki bierzesz) nie zaszkodzą dzidzi. Wręcz przeciwnie!!!! Kuruj się kochana i głowa do góry!

Dzień doberek kochane mamuśki i brzdące :*:*:* ja dopiero co usiadłam sprzątałam,byłam z Tomkiem na zakupkach teraz on robi obiadek a ja mam chwilkę dla Was :-D
Mnie mała obudziła po 6tej wierciła się strasznie :-D ale poszła chyba wyżej jakoś,bo ją czuję nad pępkiem :szok: kurcze ale dobrze,bo mnie krocze mniej teraz boli :-D a u nad pogoda nawet nawet nic nie pada troszkę zachmurzone,pranie mam na balkonie także źle nie jest i bez śniegu więc zapraszam na śląsk wszystkie !!!!! :-D
zuzu kuruj się słonko i życzę szybkiego powrotu do formy :*:*
emcia wypoczywaj,spaceruj jak się dobrze czujesz :*:*
wydrusia pozdrów Anulkę i informuj na bieżąco co i jak :*:*
dodi no i super,że znów powróciłaś do Nas :*:*
sis Dawidek pewnie się przekręcił i słabiej go czujesz pamiętasz jak ja miałam więc tylko spokojnie i nie stresuj się słońce :*:*
i nie wiem co jeszcze chciałam napisać :D Buziammmm wszystkie laseczki :*:*:*:* :-D

Właśnie wróciłam ze spacerku, pogoda taka sobie, ale u mnie śniegu nie ma, więc było całkiem całkiem. Zrobiliśmy zdjęcia i stwierdziłam, że pochwalę się Wam obecnym domkiem Dawidka;)

Marzenko, Sis:*, pewnie macie rację, jakoś się obrócił i mniej go czuję, ale się rusza, więc się nie denerwuję;)

Maqnio, :* a dziękuję, dzisiaj dobrze, mam fazę na lepsze dni;) A jak Twój humorek Słonko?

Hej dziewczeta!ja tak narzekalam ze niemam nic z ubranek ,a niedawno byla kolezanka i prszywiozla cale 8 toreb roznosci z ciuszkow dla malenstwa ,wiekszosc sa uniwersalne i dla chlopca i dla dziewczynki ale jest troszke i rozowych rzeczy ale mysle ze sie nie zmarnuje bo to i tak chyba u nas dziewczynka bendzie,koffana jest ta moja kolezanka,a tak wogole to buziam was wszystkie i wasze maluszki a szczegolnie Anulke

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry