reklama

Lipiec 2011

Witajcie :-)

Dzięki mailuj i wzajemnie :-)

Słuchajcie, ale jestem niedouczona :-D Od kilku dni wyswietla mi się jakiś komunikat w aucie + do tego wykrzyknik. Wiec od kilku dni jezdzilam z sercem na ramieniu, że coś z autem się pierniczy. Chłopa w domu nie ma, dzieciak chory, wiec nie moge na pół dnia ugrzęznąć w serwisie. Dzis mnie tknęło, zeby poszukac w necie co oznacza ten komunikat, i co znalazłam? "Brak płynu do spryskiwaczy", hahahahahaha juz widzę minę serwisantów, gdybym podjechala na serwis...

reklama
czesc Mamuski!
corin leze i pekam ze smiechu:-). nie ma to jak dobry humor z rana :-D
beetka najwazniejsze zebys jak najszybciej wyzdrowiała, trzymam kciuki!

Cześć Dziewczyny!

Corin, faktycznie wyobrażam sobie minę panów z serwisu - dla mnie kontrolka płynu do spryskiwaczy jest jedną z bardziej kluczowych.... :) na szczęście mój samochód pisze, czego chce, więc nie musze się zastanawiać, co co oznacza..... :)

ale piękne słoneczko!!

Hej Kochane Moje:** u Anulki już wielka poprawa :) za 2-3 dni wraca do nas :) ale dziś pospałam :) wczoraj do 2 w nocy graliśmy w Eurobiznes hi hi hi :D mąż śniadanko do łóżeczka przyniósł:) muszę się przejść niedługo na malusie zakupki :) taka piękna pogoda że szkoda ją marnować :)
Maqnio Hej Siostrzyczko :***
Mimi Balkan Maiuj Hej Kochane :*:*
Corin Hej Kochana :** to żeś dała facetą robotę :D
I reszte Lipcóweczek witam serdecznie :**

Ostatnia edycja:
mimi dziekuje, mam lepsze i gorsze dni. fizycznie dopoki leze jest ok, wystarczy ze sie podniose to brzuchol robi sie twardy i boj krocza pojawia sie w minucie. Na szczescie dobrze sypiam. Moja mala tez czasem tak kopie ze hoho, ale to akurat dobrze.Niech kopia dzieciaczki ile wlazie. co do spania to moze sprobuj pokombinowac z poduszkami pod plecy, miedzy nogi, moze bedzie ci wygodniej, albo zafunduj sobie specjalna poduche do spania, ja taka mam i mega wygodnie mozna sie na niej ułozyc:-)
sisterek buziak na dzien dobry:* jak spaliscie?
całe szczescie ze u anulki lepiej, kamien z serca. tyle kciuków jednak pomogło:-)

Maqnio Kochanie dziś spałam rewelacyjnie jak nigdy :) tylko 1 pobudka na siu siu :) maluszek bombardował w nocy że nawet małż jak położył rękę to czuł kopniaczki :) ale mu się podobało :) to już 2 dzień z rzędu jak rozmawia z tatusiem :) a jak Nasza Różyczka Kochana ? :)

reklama
sister:* to super!! niech Mały kopie ile wlezie:-D Rózyczka chyba wogole nie sypia, bo czuje ja non stop. jak ona bedzie taka aktywna jak juz sie pojawi na swiecie to za nia nie nadaze:-)miłej niedzieli Słoneczka Moje:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry