Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A kto mowi o podduszaniu? Mam na myśli zwykłe siedzenie na krzesla, np przy komputerze ;-) tylko zamiast siedzieć wyprostowana, mozesz zalożyć nonę na nogę albo lekko przechylic się do przodu.
dobra Mamuski!!
ja sie na dzis zegnam cieplutko. czas poswiecic kilka chwil małzowi bo sie dopomina. Miłego wieczorku zycze i spokojnych snów:-) psota trzymam kciuki zeby Dawidek zaczal sie wiercic
buzi w brzusio!!!
Witam znowu
Ja coś dziś mam chorowitka w domu małego.. Misia sie źle czuje od rana głowka ja boli i brzucho..wymiotować jej sie chciało ale jakos nie mogła..biedaczka mała..mam nadzieję, że to tylko niestrawność jakaś a nie początek choroby..
A i mam do was pytanko mamuśki.. bo mała od jakiegos tygodnia jak nie wiecej ma pod kolanem taką plamkę czerwoną, tak jakby lekko suchą, łuszczącą.. nie wiem co to jest?? jakaś alergia czy co? niegdzie więcej nie ma takiego czegos.. ale zauważylam od jakiegoś czasu, że się drapie często na nogach albo na pleckach..ciągle ją cos swędzie.. może to byc od proszku?? ale żeby zaraz taka plamka i nie znika jak na razie...