Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
piwnica mi do głowy nie przyszła, ja się martwię jak to będzie jak będę musiała codziennie coś na obiad wymyśleć i zrobić... ;-)
:-) powodzenia z remoncikiem, tylko sie nie przemeczaj:*wspolczuje, ja wlasnie nie chce przesadzac i na jednym pokoju koncze dzis mycie okienPipi tylko nie przesadź z tym wynajdowaniem zajęć. Ja tak się rewelacyjnie czułam, że i piwnicę sprzątałam, na basen biegałam, teściowej pomagałam w ogródku a teraz leżę w łóżku i martwię się o moją córcię, walczę z bólem brzucha i skurczami. Także żebyś nie szła moim przykładem.
oj łakomstwo nie poplaca, wspolczuje, najwazniejsze ze juz okhej Bable!!!
jeju ale miałam noc masakryczna. I wszystko z własnej głupoty. zrobilismy sobie z małzem wieczór przed tv, no ale co to za wieczór bez obzarstwa??takze ja - madra- zjadłam pomarancze, banana, winogrona, ciasto, zelki, chipsy i kanapki, wypiłam mleko, herbate i sok jabłkowy...i nie spałam do rana. łakomstwo nie popłaca, cala noc brzuch mi sie spinał, zoładek to myslałam ze mi eksploduje, dramat jakis. zasnelam nad ranem i spałam do 11:30.eh...głupia ja.
anulka gratki z powodu siusiaka:*
orchidea witaj:* u mnie do przodu, zyjemy i dzielnie lezymy!
pippi oj chyba kochana pomyliłas mnie z mailuj to jej mamcia miała przygode na policji.
siostruniu sciskam cie na dzien dobry. fajnie ze niedziela udana:*
mailuj daj znac co i jak z mamcia, biedna to sie nastresowała.
reni witaj
corin haha cwierkajaca swinka - padam!!!
marzenka duzo zdrówka!!
całej reszcie buziaki na dobry dzien!