reklama

Lipiec 2011

reklama
Wisieńko, no to Ci kochana współczuję:* z Maćkiem też tak miałaś?

Sestinko, no ale przynajmniej możesz pieknie z brzusiem paradować, mój jest taki mały, że muszę go wypinać ;)))

majluj moja szkoła zaczyna sie 27 kwietnia. Ja bym tak naprawde chciałą same ćwiczenia i zajęcia przygotowujące do porodu bo opieka nad noworodkiem to mi nie potzrba ale trzeba cały pakiet wykupić
sestinka no nas dzielili na trzy jeszcze ale w ciązyi tak nie doliczają osoby tylko czekają aż się urodzi
psotka z Mackiem absolutnie nie. Kilka razy mnie na poczatku pomdliło i potem już na koncówce a tak zero dolegliwości i objawów. Chodziłam jak torpeda całą ciąże i byłam na sylwestrowym balu tydzien po terminie:-D

zaraz go musze obfotografowac
wiśieńka tak, naturalnie, tyle ze mielismy wstrzymywac sie z kupnem mieszkania w kolejnym bloku czyli własnie około rok by się przesunęło

psota w moim suwaku piszą, że w tym naszym tyg ciąży szczególnie wrazliwy jest słuch maleństwa więc" prosi się o ściszenie bo niektórzy tu rosną:)"

Ostatnia edycja:
witajcie
czy u Was pogoda tez do d.....?? chmury i deszczowo jest ale nawet cieplo, bo nie pada na razie
wiecie co mi sie snilo, cala noc przebieralam ciuszki dzieciece oddzielajac dziewczece od tych dla chlopca
a potem snilo mi sie ze mialam/urodzilam sama nie wiem duzego chlopca, chyba mialam go adoptowac, sistrzeniec go karmil butla ale on juz biegal i mowil a mi sie tak zal zrobilo bo ja chcialam miec takiego malutkiego dzidziusia a nie od razu odchowanego
wczoraj wieczorem na youtoube ogladalam z Asia noworodki i moze z tąd ten sen, sama nie wiem
na okraglo snia mi sie dzieci mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie ok
wisienka wspolczuje, puchniecie tak?? czyli z jakiegos powodu woda w organizmie sie zatrzymuje, obejrzalam wlasnei swoje kostki u mnie na razie nie ma oznak ale wszystko przed nami
moja siostra pierwsze dziecko rodzila w czerwcu, przytyła z 30 kg spuchniete nogi miala wygladala jak hipopotamica, mam nadzieje ze z nami tak nie bedzie
a nastepne 2 ciaze juz przechodzila całkiem inaczej
ja dzis mam rybke na obiad i czekam zeby mi szpinak odmarzl i bedziemy wcinac z Asia

gon1a nie ma to jak sny ciężarnych:-D No puchną ale jak pisałam na razie delikatnie. Piję bardzo duzo więc powinnam się płukać i powinno schodzić. No zobaczymy. Ja na razie nie nabieram wody za duzo a i niewiele tyję. Nawet mnie to zaczeło martwić bo w ostatni miesiąc 1,5 kg tylko.

Doberek kochane :*:*:* a ja co chcę Wam coś napisac to mi strona się wiesza pech jak nic :D wisieńka współczuję kochana :*:*:* ja nic z tych rzeczy nie miałam tylko krewka z nosa czasem leci ;)
sis i Dawidek :*:*:*:*:*: a Ty leż i nie wstawaj jak brzunio pobolewa ;)
maqnio leż też kurde ale przygoda niezła nie ma co :/ dobrze,że wszystko się skończyło tak a nie inaczej :*:*:*
mailuj &&&&& oby decyzja była na +
No i zapmniałam co jeszcze chciałam nabazgrać :d aaa jubilatkom stoooo lat i leciutkich porodów :*:*:*:*:*
i buziam Was wszystkie !!!!

Wisieńko, no to Ty ładnie balowałaś, hehe;) Może dziewczynki są bardziej wymagające od chłopców? ;)

Sestinko, to ciiiiiiiiiii;)

Gon1a, u mnie słoneczko świeci i jest ciepło:)

Sis :***** Michalinko:*****

Dziewczyny, a co się dzieje z Marzenką?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry