reklama

Lipiec 2011

manqio ja też na piersiach odkryłam, od spodu i trochę się podłamałam, ale podobno póki czerwone, to jeszcze mozna coś z tym zrobić.. ważne, ze na brzuchu nie mam nic, i mam nadzieję, ze już tak zostanie..

reklama
Zobzaczcie co moze pomóc jeszce :
Krzem jest niezbędny dla utrzymania skóry w dobrej kondycji, nadaje jejwytrzymałość i elastyczność, w przypadku wystąpienia rozstępów, pozwala na uzupełnienie ubytków, na jej regenerację. W codziennym pożywieniu znajduje się niewiele krzemu i choć potrzebujemy go niewiele, bo zaledwie 5 – 20 mikrogramów dziennie, możemy odczuwać jego niedobór, co objawia się także szybkim starzeniem się skóry, utratą jędrności, pojawianiem się zmarszczek. Krzem jest zawarty w ziarnach zbóż, warzywach bulwiastych, nieprzetworzonych otrębach i płatkach owsianych.

dodi chyba ze tak- zawsze jak sie dobrze poszpera w Necie to cos ciekawego wpadnie w ręce:) To co - jutro płatki owsiane z mlekiem heheh?
U mnie po deszczu- słońce i błękitne niebo.....

Sestinko, ja mam dokładnie taką samą, dla mnie jest ciut za mocny ten zapach, ale przywykłam;)
A jeszcze co do tarczycy, to mója pani endokrynolog przepisała mi selen w tabletkach, bierzesz też?

Witajcie mamuski , ale pojadłam zupy kapusniaczku tak mi sie zachciało jak szłam wczoraj po klatce i poczułam zapach to musiałam go dzisiaj ugotowac
chorubsko juz troche odeszło ale jeszcze musze antybiotyki łykac

co do rozstepów to mam ich bardzo duzo po wczesniejszych ciazach i skóra mnie nie swedzi ma tyle jeszcze luzu , na piersiach to one gdzies znikneły jak nabrzmiały ale po porodzie mysle ze wróca do normy jak przestane karmic i bedzie ich napewno duzo ;-)trudno mam taka a nie inna budowe i rozstepami juz dawno sie nie przejmuje

psotka jestem juz prawie monter

Sestinko, no to w tym samym czasie rocznicę obchodzimy;) A urodziłaś się też w październiku? ;)
Ja za to looknęłam na naszą listę i wyszło mi, że najwięcej z nas ma termin na 15 lipca:)

Marzenko, no jestes! jak to monter?

reklama
Hej Dziewczyny!

A ja mam ślicznie w domku posprzątane!!!

Widzę, ze znowu o rozstępach.... ja na szczęście nowych nie mam, ale też używam Musteli - zapach mi nie przeszkadza - ja mam 3 do biustu, reszty ciała i nawilżającą... za to pępek mam coraz płytszy i coraz częściej mnie skóra na brzuchu swędzi....

i wcinam pyszny sorbet wiśniowy... :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry