reklama

Lipiec 2011

psota urodziłam się w listopadzie, a maz w pazdzierniku wiec wybralismy datę dzien po jego urodzinach-akurat przypadała sobota:)
i jeszcze do rozstepowiej diety( choć zapewne kazda z nas i tak to wcina dla dobra swego i bejbi) Kolejnym mikroelementem służącym skórze jestcynk. Wprowadzając do diety kakao, fasolę, chleb z żytniej mąki, wołowinę, sery żółte, twaróg, czerwone mięso, mleko, sałatę, cytrusy zapewnimy organizmowi „dostawę” tego pierwiastka.

Ostatnia edycja:
reklama
Psota, najwyraźniej znalazłam sobie jakieś wyspecjalizowane tubki..... :)

ja mam nieustającą ochcotę na owoce, ale zazwyczaj takie, jakich jeszcze nie ma....:( a mrożone, to nie to samo, więc ostatnio odkryłam sorbety, których wcześniej nie lubiłam.... :)

Tak czy inaczej, wychodzi na to, że trzeba sie poprostu zdrowo, racjonalnie i różnowrodnie odżywiać..i wtedy nic nam nie będzie straszne! a płatki owsiane są w musli więc czasami sobie zajadam:)

ja wlaśnie zjadłam ogórkównę:) teraz mnie cos w jelitkach przekręca..

sestinka no dokładnie:) wystarczy ze cos zbystrze i bede małza tak długo meczyc az mi kupi:) ostatnio smigał 10 km do mc donalda po szejka (nie wiem jak to sie poprawnie pisze) waniliowego - mialam takie na niego parcie ze szok:)

reklama
oooo szejka też bym sobie wypiła...tez najbardziej lubie waniliowe.. niestety ( a może stety) u mnie w mieście nie ma mc'donalda więc nici z szejków i innych pyszności.. chociaż i tak wolę kfc (którego tez u nas nie ma) a najbliższe jakieś 30 km ode mnie..wiec kicha

Kupowała któraś piżamki z allegro, bo chcę sie rozejrzeć bo nie ma nic ciekawego u nas w sklepach.. tylko nie wiem jak rozmiarowki wypadają..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry