Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
danuska ja tez nie wiem jak liczyc , moj gin mi np. mowi ze jak jestem np. w 25t3d to znaczy ze jestem w 26 tygodniu, czyli ze mam skonczony 25 tydzien i jestem w 26 - i tego sie trzymam
spadam do małza bo mnie tu meczy,,, spijcie słodko mamuski i brzuszki:-)
maqnio też mam takie uczucie ciężkości jakby ktoś siedział mi na klatce piersiowej.
patrycja to teściówka zrobiła Ci prezencik heh, nie do poza zdroszczenia :-) mogłaś jej spakować te dziurawe i brudne na szamty do podłogi :-)
A tak z innej beczki: wczoraj kupiłam rybkę, trzymam ją w kuli i ta woda po 24h zrobiła się mętna... może wiecie dlaczego i jak temu zapobiec? będę bardzo wdzięczna za odp.
a ja "już" w domu uffff... zmęczona jestem jakbym tonę węgla przerzuciła, mówię wam ile to człowiek uzbiera różnych niepotrzebnych i potrzebnych szpargałów w tej robocie (np. kilka par butów - ja przynajmniej ;-)), mąż po mnie musiał do biura przyjechać i do samochodu te graty załadować ha ha
ale posprzątałam, przekazałam obowiązki, więc jestem z siebie dumna i mogę spokojnie ODPOCZYWAć...\
ale będzie bosko normalnie sielanka...
iwonuś niestety na rybkach się nie znam :-( maqnio ja dokładnie tak samo liczę
widzę że temat rozstępów dziś króluje - ja nie mam i mieć nie zamierzam ;-) smaruję się balsamami i oliwką ale nie kupuję tych drogich, bo wychodzę z założenia, że to jednak bardziej kwestia genetyki i budowy i trochę trybu życia niż kremów... a balsamy raczej po to, żeby nawilżać ...ostatnio mam np. Pharmaceris, ale bardziej mi odpowiadała Mamma Mia Ziaji i następny na pewno taki kupię
Iwonus, ja też mam rybke w kuli.. i tez ta woda zrobila sie mętna na drugi dzień, ale na trzeci juz jakby opadła i była ok.. może to wina kamyczków albo roślinki wiec musisz poczekać albo dobrze je wyplukać i wtedy wlać wodę
ale swoja droga to co kilka dni i tak trzeba jej zmienic wode, bo one szybko brudza ta wode w małej kuli..
dodi_misia dziękuję Ci kochana :-) tak też zrobiłam wypłukałam kamyki umyłam zameczek i roślinkę bo sztuczna i jest już czysto, zobaczymy jak jutro jeśli znów będzie mętna poczekam aż wszystko opadnie na dno. Buziaki wielkie za poradę :-)
pipi w takim razie przyjemnego leniuszkowania życzę ;-):-)