reklama

Lipiec 2011

reklama
Ależ zazdroszczę wszystkim mamusiom które teraz smacznie śpią. Ja też chcę tak:( I długie łażenie nic nie dało zmęczona padłam po "Czerwonym kapturku" i po kilku godzinach już spać nie mogę. Dziewczynki poradzcie coś:(

Wiktajcie mamuski kochane , ja poszłam póxno spac juz wstałam i nie moge usnac krece sie z boku na bok i nic z tego
dzisiaj ma byc piekny dzien tak ze jade do mamy na wies i cały dzien na dworze spedze

hej, ja też już na nogach.. mnie tym razem obudził głód:-D ale niestety trzeba odczekać jeszcze 2h, bo łykam tabletki na czczo i teraz mnie skręca z głodu i jest mi niedobrze:-(

Faktycznie za oknem piękne słoneczko, zatem nic tylko czerpać z tego przyjemność..
Wczoraj komisyjnie;-) zmierzyłam obwód brzucha i od niemal 10 dni nie zmienił się..czyżby maluch nie rósł? hmm

Miłego dnia

To i ja mówię dzień dobry!
Mały zrobił dziś pobudkę wyjątkowo o 7.30 to nawet się wyspałam.
No i problem znalezienia grupy się rozwiązał:tak: Też nie mam zaproszenia od margerity. To wyszło na to, że choć beztalencie jestem, to jednak umiem czytać:-D
Ból w plecach minął na razie, powróci wieczorem, po przechodzonym dniu. Wy też tak macię? Ja codziennie, a czasem już boli od rana.
Za oknem pochmurno, ale przynajmniej nie pada, może się rozpogodzi.
Miłego dnia mamuśki!!!

Dzień dobry mamuśki kochane :*:*:* a ja jednak przesadziłam ze sprzątaniem i wczoraj musiałam dzwonić do gina swojego bo mnie całe podbrzusze ciągnęło niemiłosiernie,kazał dużżżo wypoczywać bo takie bóle są niestety normalne no i kazał kupić mi magneż z witaminkąb6 więc mąż zakupił i piję bo pani magister podała dla ciężąrnej mu lżejszy czyli taki rozpuszczany nie w tabletkach mała szaleję więc wszystko z nią ok a tak zachmurzone u mnie i do dupyyyy ta pogoda :)
Iwonuś w takiej kuli będziesz często zmieniała wodę bo musi gdzieś ta rybka się załatwiać i pokarm też sypiesz ;) i nie wrzucaj tam żadnych muszelek,bo one rozpuszczają jakiś pierwiastek który mąci strasznie wodę ;)
dodi maqnio gratki z okazji wstąpienia w 3eci trymestr też bym już chciała :D
corin miszczyni jesteś number one hihi :D:D:D:D ;)
malinkaizi faktycznie współczuj.e o tej godzinie wstać :( może pogadaj z ginem co i jak albo meliskę pij od czasu do czasu i
buziam wszystkie przepraszam,że na każdy post nie odpisuję ale mam sklerozę ciążową :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry