reklama

Lipiec 2011

reklama
Tez na nie patrzałam, to muszę pomyśleć o nich:)
Ja w sumie wole koszulkę i gaciochy, zamiast koszul, ale do szpitala jakieś też musze mieć więc ze dwie pewnie kupie:) dzięki
Mam juz kilka typów w obserwowanych aukcjach, tylko muszę jeszcze dokladnie popatrzeć i wybrać jaka chce

Uciekam sie myjkać bo chyba naprawdę zgniję:)

tu gdzie ja bede rodzic to do porodu szpital daje koszule a swoje trzeba miec na potem do karmienia i chodzenia. połozna mi mowiła ze jesli chce to do porodu tez moge miec swoja ale szkoda bo ona potem i tak do wyrzucenia.

ja to zmarzlak jestem - jeszcze pod koszule ubieram spodnie od pizamy:-)
wisienka pizamka słodka

Ostatnia edycja:
ooo ja to dla siebie nic jeszcze nie kupilam bo nie wiem jaki rozmiar mam patrzeć.... heheh i glupieje....
Oki kochane biorę się do roboty kurze podlogi i styka no i gary w kuchni i pobieznie lazienkę i walę do rodziców.. mąż mnie odbierze jak bedzie wracal kolo 17-18 bo tak siedze i dumam i dumam i znalazlam fają wirynkę nad komode zeby byla na mase pojemna.... oto link tylko kolor wenge Witryna wisząca WLH51 - Portal dopasowany do Twojego Domu | Inspirujemy doradzamy upiększamy | FORTESTYLE.pl

Ja mam roblem z koszulami. Raz - rozmiar, dwa - wkurzaja mnie wszystkie z rysuneczkami. Kurcze, czy to że wlaśnie urodziłam dziecko musi zmuszac mnie do tego żebym zakladala koszulkę z zyrafkami? wrrrr Niestety cieżko znaleśc coś dla karmiących bez tych infantylnych rysuneczków. W końcu kupiłam zwykle koszule z krótkim rękawem i rozpinane od szyji aż pod mostek.

Od rana wzieliśmy sie z dzieciakami za sprzątanie. Sa obłedni. Zostawili mi tylko podłogi do umycia :-D Nie pozwolili nic tknąć, fakt ze kurze pościerali omijając to co stoi na szafkach ;-) ale pościerali, poprawie jak pójdą spać ;-)
Obiadek wstawiłam juz na jutro, zaraz ide się kąpać, a potem kłade się na rogówce i bede leżeć i pachnieć i na męża czekać :-D On juz w powietrzu :-) Za 40 min ląduje w katowicach :-D Potem jeszcze 2 godzinki na dojazd do domu i się w końcu zobaczymy :-D

reklama
o widzisz ja sie biore za sprzatanie pol godz myśle ze mi zejdzie...... bo to bedzie express,,, i zrobie sobie makaron ze szpinaczkiem dziś.... na obiadek.///// zjadlam śliwkę ale mam zgagę heeh az maly kopie... oki mykam bo nie zacznę wogóle heh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry