reklama

Lipiec 2011

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
Ja dopiero wróciłam z basenu bo Nika miała zawody. Zajęła 2x5 miejce, raz była 2. A my powinniśmy dostac dyplom za siedzenie na trybunach od 10do17 bleeeeeeeee. Gorąco jak cholera. Czuje jak mnie teraz grypa jakaś rozbiera, chyba wezmę po raz pierwszy apap.
Wisienko nie myslisz o sobie tylko o dzidzi i to jest naturalne !!!!!!!
Tylko tyle na razie nadrobiłam i uciekam do łózia bo czuję się fatalnie

Hej Dziewczyny!
Widzę, że dziś forum na leżąco...:) ale, jak to dziś usłyszałam, pamiętaj te chwile słodkiego lenistwa, potem już tak słodko nie będzie....

Dziś mój mąz rozpoczął sezon motocyklowy.... oj zazdroszczę mu..... On sobie jeździł, a ja musiałam do Arkadii wstąpic, bo kompletnie nie mam płaskich butów oprócz tenisówek.... no i kupiłam jakieś tanie płaszczaki.... i spodnie - normalne, ale tak zrobione, że brzuch jest gdzie upchnąć.... :)

no i od znajomych bujaczek kupiliśmy
100_8037.jpg

Wydrusia, ja na skurcze zawsze brałam potas, oprócz magnezu, ale to lekarz musi Ci powiedzieć, czy możesz....

A u nas taka śliczna pogoda!!! I jutro też taka ma być!!!! Muszę Mamę na spacer wyciągnąć, bo Marek się z kumplem umówił.....

Dziewczyny konik krótki bo jaki jeździec taki konik:-D
Mój Pol w koncu wraca a ja z nudów napastowałam wszystkie podłogi. Obiadek tez mi wyszedł palce lizać. Jak wróci i zje idziemy na spacer i do jakiegoś marketu po kilka rzeczy bo nam brakuje np. pieprzu
Dobrze, że już wraca będa sobie 2 wisienki

Miłego wieczorku kochane

Wisienka, mnie soli brakuje, ani grama nie mam dziś..ale dopiero jutro kupię...
Miałam głoda i zamówiłam sobie kurczaka curry od chińczyków...pychota z sajgonkami.. 13 zł a porcja taka że chyba się skicham a nie zjem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry