reklama

Lipiec 2011

reklama
jak dla mnie cos pokrecili bo nie wazy az duzo zeby na czerwiec, jak na razie 1,1kg a jak dzis mojej mamy siostra do mnie pislala i pisze jej ile wazy a ta do mnie ze malo, ze dziecko bedzie mialo max 2,5 kg az mnie wkurzyla jakby sie znalala a mi lekarz mowil i ja czytalam ze waga dobra;-)

Anula podobno najważniejsze jest usg w 12 tygodniu i wtedy się określa termin porodu wg. usg.. u mnie wtedy wyszło na 30 czerwca właśnie, dzisiaj zobaczymy czy termin podtrzymany czy jednak będzie na lipiec tak jak wg.@
dużo wypoczynki i zdrówka dla was

Dzień dobry wszystkim!
Ja jak zwykle jestem w tyle - od wczoraj wieczorem mam prawie 20str do nadrobienia. Wiem tylko, ze Anula wróciła - bardzo się ciesze, że już jest dobrze :*

Ja wczoraj mialam drugie zajecia w szkole rodz. Bylo o pioelegnacji noworodka, a potem o przebiegu porodu. Ja czekam na te o karmieniu piersia bo o tym wiem najmniej chyba. Tzn nie mam pojecia o niektórych sprawach z tym zwiazanych - np jak kupic stanik do karmienia? :baffled:Bo czy ma byc duzo wiekszy niz te obecnie noszone? jaki najlepszy? czy zakup na allegro bedzie ok czy raczej trzeba w sklepie mierzyc..? kurcze nic nie wiem! :baffled::zawstydzona/y: Zastanawialyscie sie nad tym?

anulka damy rade:)
katerina ja kupiłlam staniki na allegro, o nr wieksze od tego rozmiaru który teraz nosze a poza tym one i tak sa z rozciagliwych materiałów, wiec nie powinno byc problemu z wybraniem rozmiaru, ale powiem ci ze gdybym mogła chodzic - kupiłabym w sklepie - zawsze mozesz przymierzyc:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry