Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki Maqnio, ja własnie nie wiem czy na allegro zamawiać. Normalnie to robie zakupy w ten sposób ale z biustonoszem sie boje, bo powinien byc chyba dobrze dopasowany. A czym sie kierowałaś przy wyborze?
w koncu jestem ile mozna lezec myslalam ze oszaleje:-(, jeszcze lezalam z pyskata 16 dzis pojechala na cersarke ale do Lublina, jest w 37 tyg i 2 tyg temu miala juz skurcze porodowe. Dziecko nie ma 2 kg, ma rozczep wargi i nie wiadomo czy ma podniebienie ok a i ma za duzo wod a brzuch jak moj teraz, do tego pali i jak ja dzicko kopie ona krzyczy ze ja boli i chciala cos od bolu a jadla praktycznie tylko zupki chinskie....
katerina przede wszystkim cena, tym zeby był 100% bawełniany, i zeby miał dobre zapiecia miseczek, bo jak 100 razy dziennie bede je odpinała, to nie chciałabym, zeby po 2 dniach sie pourywały. kupiłam 4 szt. i wszystkie sa bardzo wygodne. anula rece mi opadaja i noze w kieszenie sie otwieraja jak słysze takie historie, biedna dziecina...
Wisnienka mam nadzieje ze nie jest za maly...ale czytalam ze ok, lakarz tez tak mowil:-) Maqnio szkoda slow taka matka...
Moj wrocil z zakupow zamiast ogorka kupil cukinie
A ma któraś z was kontakt z beetką?? Bo już chyba wyniki posiewu itp. powinny być, a dawno się nie odzywała choć wyglądało, że miała dostęp do netu w szpitalu...
Anulka cukinię mówisz, no podobna rzeczywiście basieniak ja nie mam
ide grzac obiadek bo mój maluńci syncio wrócił do domku i głodny bardzo. Kruszynka mamusi
Anulka witaj kochaniutka nareszcie jestes z nami tak czesto myslałam o tobie co sie dzieje z wami teraz juz bede spokojna , odpoczywaj, wyleguj sie ile sie da a reszta w domu niech sobie krzyczy i buczy y i maluszek jestescie teraz najwazniejsi nogi do góry i odpoczywaj