Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
maqnio dzięki kochana :*:*:* a informacje całkowicie zapomniałam ,że miał mieć operację od Emci facet Teśka pewnie wszystko sie tam wiesz "klaruje" co do karmienia na przyszłośc obseerwuj tą pierś i już gdyby coś dzwoń do lekarza jeśli jakieś zapalenie czy cos by Ci się wdało
Z tego wynika , ze moja Emisia może miec i ok 600 i około 1500 kg.
Maqnio dzieki kochana ja się pocieszam, ze to pewnie skurcze alvareza sa po prostu. Masz rację do jutra moment. Potem będę spała u sister to napisze wam esmska co u mnie
ja już po wizycie i wszystko jest OK.... od ostatniej wizyty przytyłam 3 kg - w sumie już 8 kg.... zastanawiam sie, gdzie to poszło, bo w brzuchu raptem 1 cm więcej, w spodnie i bluzki się mieszczę.... pewnie brzuch mi teraz w górę i w dół się rozrasta....
Pippi, super, że z Tobą i maleństwem wszystko w porządku.
Maqnio, niestety nie zrobilam dziś kapustki :-( Ale sushi jest jak najbardziej, tak więc dziewczyny, ktorym wczoraj obiecalam... otwierajcie okna i co tam jeszcze chcecie, sushi leci ;-) Trochę mnie poniosło z iloscią :/
balkan super, ze wszystko dobrze!! bardzo sie ciesze!! corin nic nie szkodzi, jednak jesli kapustke bedziesz robiła licze ze o mnie nie zapomnisz a sushi wyglada bardzo smakowicie a ilosc jak dla całego wojska