no to ja też jestem już po lekarzu

Synuś urósł i to sporo, przekroczył już magiczną barierę 1kg i waży obecnie 1200! Wyniki i rozmiary jakby był 2 tygodnie starszy, ale lekarz powiedział, że wszystko może się jeszcze zmienić

Mój maż już się cieszy, że na imieniny prezent będzie - ech:-)
Powiedział, że nie mam cukrzycy, ale to nie znaczy, że mogę obżerać się słodyczami - heh
Reszta wyników jak stwierdził nie powala na nogi, ale nie jest tragicznie, więc nadal mam brać to co brałam..
Na usg pięknie ssał paluszka, i później wrzucę zdjęcie.
Zapytałam o liczne klucia/bóle w kroczu, powiedział ze teraz to już tak będzie, bo mały jest ułożony główką i mocno napiera na macice a ta pociąga wiązadła, itd - w każdym razie nic niepokojącego, no chyba, żeby były to regularne bóle, kilka na godzinę - to mam dzwonić. Mówił jeszcze kilka rzeczy, ale teraz mi uciekły

aa i też mówił, że z pamięciom na tym etapie kiepsko będzie
pipi fajnie, że malutka rozwija się prawidłowo, oby tak dalej! a do kogo chodzisz prywatnie? wiem, że Przygoda jest fajna, bo nawet mój lekarz mi ja proponował jako specjalistę od usg..
balkan super, że i u Ciebie wszystko w porządku, nie przejmuj się u mnie 2,5kg na plus..jakoś to będzie
kurde
corin.Twoje sushi wygląda przecudnie, mniam, aż ślinka cieknie
psota, pipi mnie lekarz powiedział, że jeśli mam sprawdzona restaurację sushi, to mogę jeść bez żadnych obaw, ale oczywiście ja się powstrzymuję mimo wszystko..wytrzymam jeszcze