reklama

Lipiec 2011

reklama
maqnio buziaczki dla ROzyczki :-D :* Nicole mi niezle przypomina o sikaniu, walac z calej sily w pecherz, co powoduje ze dluzej niz 5 min sie z tym wytrzymac nie da no i marsz do WC :-D nawet ostatnio nagrywalam filmik jak mi sie brzuch rusza choc jeszcze tego tak nie widac na filmiku, poczekam jeszcze z miesiac ^^

Moniq, Emka, ja też już robiłam pierwszą próbę nagrywania ;-) coś tam widać ale to jeszcze nie to, a zresztą Mała jakoś wyczuwa włączone nagrywanie i się uspokaja :dry: taka moja mała Zułzunia

no moze gdybym miala dobrej jakosci kamere a nie aparat fotograficzny to byloby widac lepiej, ale tak to ogolnie nagrane jest moje oddychanie :-D przerywane przez lekkie kopniecia po bokach, choc osoba niezorientowala zauwazylaby jedynie oddychanie :-D
ja uciekam zrobic zakupy :* moze pozniej wpadne ^^

hej u mnie dzisiaj dzień pod znakiem łózka, coś mały musi naciska mocno główką, bo od południa ruszyć się nie mogę i jak tylko nieco pochodzę, to mam bóle krocza i skurcze.. lekarz kazał mi je liczyć i jeszcze nie jest to stan, aby jechac na ip, ale nieźle się zaniepokoiłam.. dobrze, że z rana przygotowałam żeberka, to na dzisiaj do obiadu jak znalazł:)

pisałyście o falowaniu i filmowaniu, waśnie kamera jest na mojej liście zakupów ważnych przed narodzinami szkraba:)

moja własnie skacze w brzuchu aż boli- niech skacze może z tej poprzecznej się przekręci i będzie mamie jakoś wygodniej:)wcinam winogronka rodzynkowe- fajne bo bez pestek.

reklama
konwalianka ja tez mam w planach kupno kamerki, takiej malej bo jednak to nie to samo co aparat fotograficzny, niby jest dobrej jakosci ale filmiki nie bardzo z niego wychodza. I zastanawiam sie czy zamiast tego badania w 4D wlasnie tej kamery nie kupic bo badanie 150 E a za 150 E mam juz kamerke, trzeba pomyslec..

ja bylam juz w sklepie i dorwalam te deserki ktore maja na gorze bita smietane, teraz wcinam jeden o smaku kawowym. Wczoraj za to dorwalam sie do KUBELKA z lodami owocow lesnych i tak sie przyssalam ze zjadlam caly, az mi pozniej bokiem wychodzily :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry