reklama

Lipiec 2011

reklama
witajcie wieczorowo
ja posciel mam w owieczki i tak sobie mysle jak bedziemy rodzic w pełni lato to moze na poczatek posciel bedzie zbedna, rozek, kocyk wystarczy bo jak beda upały to bedzie dzidzi za goraco, zreszta sie okaze
u mnie tez po burzy, wialo, lało i poszło sobie gdzies, ale wieje nadal troszeczke
dobrej nocki zycze wszystkim
a ja mam nadziej ze dzis bede spac
lece na wspólna, paaa

jestem ponownie;-)u nas wieje, powiem wam z po tych 12 dniach ciezko mi sie wbic tutaj a nadrobic nie dam rady:-(co do wieku mojego ma tak jak ja 22;-)wlasnie odgrzal mi zurek, jego mama dzis byla ugotowala i zrobila mielone z buraczkami do tego kupila mi ciasto z truskawkami i galaretka:-)a co do mojego jest juz taki jak kiedys wstac mi nie da nawet gdy iode do lazienki mowi zeby nie za dlugo, nie wiem co wtedy sie z nim dzialo...ale wazne ze juz jest dobrze:-)

Anulka i oby On już taki został i między Wami żeby teraz było tylko coraz lepiej :):)
psocia mi sms wysłała,że opóźnienie u lekarza o dwie godziny więc pewnie późno wrócą :-( ale na bank z dobrymi wiadomościami :-D

Trzymam kciuki za Psotkę. "Uwielbiam" takie opóźnienia zwłaszcza u lekarza :/

Poprzeglądałam to co wrzuciłyście dzis na zdobycze i jedno wam powiem - dałysmy dziś czadu z zakupami :-D Gusty mamy bardzo zblizone i dobrze że nie chodzimy razem na zakupy bo pewnie wydzierałybysmy sobie nawzajem ciuszki :-D

Brzuchole macie wspaniałe. Co do jednego. Rozrastamy się i już nie da się tego ukryć.

Przepraszam, że zbiorczo tutaj, ale juz jestem padnieta i nie chce mi się skakać po wątkach.

Buziole dziewczyny i dobrej nocki wam życzę.
Do jutra :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry