reklama

Lipiec 2011

reklama
macie rację, chyba jednak coś w tym jest:) ja mam dwie starsze siostry, zawsze się kłóciłyśmy, ale gdy każda miała swoje sprawy już wiele się zmieniło a teraz wiem, że to najlepsze przyjaciółki jakie mogę mieć :-D jeśli codziennie nie porozmawiamy, to wielka tragedia się dzieje..

Dzień dobry kochane :*:* :-) ja już dawno nie śpię od 6tej :) ,ale czytałam książkę i tak czas mi zleciał ;-)
wisieńka
wypoczywaj i już teraz bliżej niż dalej więc dacie radę i z szyjką będzie ok ;) :*
sis u Ciebie też będzie ok zobaczysz a lez i wypoczywaj malutki najważniejszy teraz :*:*
Co do sióstr to tez tak u nas było w domciu dopóki siostra za mąz nie wyszła to prawie zero dogadania było,a teraz to świata byśmy nie widziały bez siebie chociaż i spięcia się zdarzają :-D:-D

konwalianka racja ale u mnie z 1 siostra sie spr,z druga nadal jest tak samo ale jest w durnym wieku moze dlatego a z ta najmlodsza zawsze sie dogadywalam niby moja kopia wiec nic dziwnego:-)

Hej dziewczynki wczoraj nie weszłam napisac co i jak po wizycie bo głowa mi pękała więc tak.... na pewno będzie dziewczynka mam zdjęcie bułeczki:-) szyjka ok, te ciągnięcia w brzuchu i szczypiący ból tez podobno ok lekarz ujął to tak...cięcie było nietypowe wiec i ból nietypowy wiec szypia mnie zrosty i tyle. Dostałam leki na obniżenie mojego tętna dzis je dopiero wykupie zobacze czy przestanie mnie podduszać. Ułozenie było głowkowe ,jak mu powiedziałaz ze w nocy czułam kopania po obu bokach stwierdził ze to mało prawdopodobne:nerd: w każdym bąz razie wiem co czułam.
Wisienko...psota najważniejsze ze z bąbelkami wszystko Ok . Odpoczywajcie kochane bo pózniej juz nie będzie kiedy:-p.

hej Bable!!!
kurcze no co sie dzieje z tymi ciazami?! zdołowało mnie to wszystko, kiedys babki do konca ciazy w polu robiły, w polu rodziły i dzieciaki zdrowe jak byki i donoszone. Czyzby ta cholerna - za przeproszeniem cywilizacja tak nam mieszała? ehh.tak czy siak mam nadzieje ze wszystkie urodziny zdrowiutkie i donoszone dzieciaczki:*

psota najwazniejsze, ze Dawidek jest cały i zdrów:* i jakby co poznan nie daleko od torunia - zawsze mozemy polezec razem:* odpoczywaj jak najwiecej Kochana a bedzie dobrze i jesli cie to pocieszy oddałabym poł zycia za twoja 31 mm-trowa i zamknieta szyjke:-) i mam jeszcze pytanie - jesli moge - dlaczego Dawidek miałby sie nie daj boze pojawic szybciej na swiecie? z tego co pamietam to masz jakies problemy z tarczyca - i to niby przez nia? przepraszam ze pytam, jesli jestem wscibska to wybacz:*
wisienka Kochana lez i sie nie martw, damy rade, tylko oszczedzaj sie na maxa. :*
anula dobrze ze myslenie Twojego wróciło na odpowiednie miejsce:)
margeritka bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze!!!:)

tak czytałam ze o rodzenstwie piszecie - ja ma brata - 8 lat młodszego i niepełnosprawnego - został niedotleniony podczas porodu. to niepełnosprawnosc w stopniu lekkim i powiem wam, ze to najwspanialszy dzieciak jakiego znam! jest mega kominikatywny i najkochanszy i dobry kontakt mamy dopiero od niedawna.
reszte mamusiek sciskam!!!

margerita, super, że z maluszkiem wszystko w porządku, fajnie, że już pewność, że to dziewczynka, ale jeszcze ważniejsze, że jest zdrowa..

siedzę od godziny i usiłuje się zdecydować na jakieś koszule do karmienia.. kurczę, ale ja nie lubię koszul a podejrzewam, że w szpitalu musi być koszula? zdecydowanie wolę piżamy..hmm

Moja własnie przyszła z allegro.Przymierzyłam ja i wyglądam jak dziewczynka ;-) jest w takie listki, z ozdobną tasiemką hi hi. Do porodu biorę taką, którą kupiłam z dwa miesiące temu w Lidlu. Bawełniana, bez ozdóbek, bardziej taka długa bluzka. I chyba będę musiała jeszcze jedną kupić.

reklama
anulka nie kazali głaskac bo to ponoc skurcze wzmaga, tylko dotykac mozna. eh..zazdroszcze tych zamknietych szyjek no!:-)
mailuj u nas do porodu to daja takie wiesz..hmm..mega sexy - z gołym tylkiem i dekoltem do pasa. mozna miec swoje ale szkoda zabrudzic:)

łózeczko przyjechało!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry