Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie mamuski kchane
jesi chodzi praswanie t ja tam moge praswac mi to zbytnio nie przeszkadza
maqnio orchidea z ta zgaga mam tak samo jak wy dzisiaj w nocy o 4 musiałam wstac i napic sie mleka bo myslałam ze oszaleje po wszystkim jest dosłownie po wszystkim , za to maluszki beda miały bujne czuprynki
sestina faktycznie płaszczyk super.. ja choruję na buty.. wczoraj znowu zamówiłam 2 pary..teraz niecierpliwie czekam na kuriera staram się rezygnować z obcasów, które uwielbiam i np. trampek u mnie się nie znadzie, ale cóz.. te kupiłam na niewielkiej koturnie, więc zmiana kolosalna, jak dla mnie ciuchów jako takich nie chce kupować, bo teraz to chyba bym musiala L kupić a planuje (hehe) szybko wrócić do formy..
maqnio a próbowałaś migdałów? mi pomagają na zgagę
konwalianko dzieki, próbowałam i nie pomagaja, za to mleko działa zbawiennie psota racja racja, dla kazdej mamusi jee dzidziol to najpiekniejsza istotka na swiecie, no i tak chyba powinno byc:-)eh..juz sie nie moge doczekac fotek naszych maluchów na BB, i ide o zakład ze wszystkie beda cudne!
ja jeszcze zgagi nie mam ale okropniście cisnąć zaczęła mnie przepona az dech mi ciezko czasem złapac. No i te toaletowe sprawy czasem dokuczą;(mimo ze warzyw zjadam multum i sliwki suszone