reklama

Lipiec 2011

już poćwiczyłam a potem dla równowagi zjadłam knedle na obiad :rofl2:
psota ale np. mięśnie Kegla chyba sobie możesz ćwiczyć w łóżeczku, czy też nie? ja też nie wykonuję jakiś forsownych ćwiczeń - tylko takie ze szkoły rodzenia - one w większości przypominają pilates albo jogę
maqnio ha ha zabrzmiało jakbyś 8 kg tego barszczy zjadła :-D no no podziwiam możliwości...

reklama
maqnio ja uwielbiam barszcz.. ale ci zazdroszczę:) muszę wysłać Pawła po buraki..

psota, no proszę Cię.. co to jest 5,5kg! przecież tyle to pewnie waży maluch z wodami i łożyskiem, więc się nie "katuj":) swoją drogą, ja od 3 dni nie miałam słodycza w ustach, na za wyjątkiem lodów..ale może to nie słodycz? nie mam wagi, może to i lepiej:-D

a miałam się was pytać.. macie laktatory? jakie polecacie, bo zupełnie nie wiem na jaki się zdecydować, a to chyba dość potrzebny sprzęt..

Dziekuje Psotko :* ...Hmmm Maqnio wyslalam Paczke :) Hmmm jutro o 8 rano mam wizyte bede wszystko wiedziec ...A co do "zyczliwych osob " To znacie moja Szwagierke z opowiesci ... ostatnio nawet rzucila tekstem " donosic ciaze nie znaczy urodzic zdrowe dziecko "
Nigdy nie mialam mysli by komus zrobic krzywde ... ale wobec niej tak mam . Ciesze sie ze Pawel zaczal trzymac moja strone .. przekonal sie ... ze to co ona mowi i robi nie jest NORMALNE

Ostatnia edycja:
psota no ja wiem Kochana ze teraz to tym bardziej przy lezeniu trzeba na kg uwazac, ale ten barszcz był taki pyszny hihi:-)
pipi no faktycznie moza by to tak odczytac:-) ale wierz mi chocbym bardzo chciała 8 kg za zadne skarby bym w siebie nie wmusiła:-)
nika dzieki Kochaniutka:* czy ta druga ode mnie doszła? &&& za wizyte!!

Pippi, przy skracającej się szyjce lekarz powiedział, że mam nie ćwiczyć mięśni Kegla.

Veronique, nie ma za co:*

Maqnio, kochana, ja tam normalnego jedzenia nie mam zamiaru ograniczać, tylko słodkości;) Także wcinaj barszczyk na zdrówko! :*

Konwalianko, ja się katować nie będę, co to, to nie;) A laktaror ja kupiłam o, taki:) http://allegro.pl/medela-harmony-laktator-reczny-wys-24h-gw-promocja-i1522165257.html

Ostatnia edycja:
Jejuuu dziewczyny kiedy ja Was nadrobię??!! co przeczytam i wyjdę np na zakupy to zaraz mam do nadrobienia kilka stron!! Teraz nie odpiszę Wam bo robię ciasto według przepisu CORIN - 3bita:-) mąż mnie tak prosił, że nie miałam sumienia mu odmówić tym bardziej, że przez ten brak pracy jest taki podłamany:-( ale myślimy pozytywnie!!
Od wczoraj martwi mnie twardnienie brzucha, pojawiło się 5 razy, bezbolesne ale nagle taki twardy brzuch mi się robi, w środę mam wizytę więc czekam jak na szpilkach, dzisiaj jest ok ale po prawej stronie mnie coś kłuje, taki nieprzyjemny i dziwny ucisk. Może Milenka mi gdzieś tam nóżki wbija. Ale martwię się trochę tym brzuchem, oby do środy!!

Maqnio, nie widać po Tobie, że tak lubisz słodkości, chudzinka jesteś:) Ja kocham krówki i lody miętowe z czekoladą:zawstydzona/y: Oby się laktatorki sprawdziły, bo będzie kipsko, hehe;)

Patrycjaa, witaj:) ja się pytałam o to gina i powiedział, że na tym etapie ciąży takie twardnienie brzuszka 5 do 10 razy dziennie jest całkiem normalne.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry