reklama

Lipiec 2011

witaj Anula, nie przejmuj się nic, ja też liczę na następną córeczkę, ale ten synuś też bardzo oczekiwany:)
mam nadzieję, że jest tak jak dodi mówi i uda mi się wychować małego pomocnika, bo nie chciałabym mieć takiego koło którego tylko się biega i pod nos podstawia:) trzeba tej przyszłej jego żonie trochę pomóc- heh

reklama
dzien dobry dziewczynki :*
my wczoraj z D mielismy fajny wieczor, poszlismy do kina, przed seansem mielismy godzinke czekania wiec siedlismy w aucie i sobie rozmawialismy , D wypil 2 piwka i pozniej sikac mu sie chcialo caly czas i 2 razy musial isc do WC :-D usmialam sie z niego. Poza tym na sali oprucz nas byl tylko jeden koles, czyli w sumie bylismy prawie sami :-D mala sie tak ruszala od glosnych dzwiekow ze az sie nas filmie skupic nie moglam bo obejmowalam brzuch caly czas. Film skonczyl sie po 24, poszlismy na hamburgerki do McDOnald's :-D i do domciu.
D mowi ze cos mi sie snilo w nocy i sie smialam i szybko oddychalam, ale ja kompletnie nie pamietam co tam mi po glowce chodzilo.
Wczoraj sie troszke dziwnie czulam, nie wiem czy przez ta glukoze czy przez nerwy z nia zwiazana. Chyba jednak przez to drugie, ze nabilam sobie glowe ze cos sie moze stac i stad moje samopoczucie.

Acha i jeszcze jedno, za wczesnie pochwalilam sie ze nie mam rozstepow, otoz pojawily mi sie na spodzie piersi :-( mam nadzieje ze tylko te ktore sie pojawily, b.malo widoczne, juz zostana ale inne sie juz nie beda pojawiac. Kurcze nooooo, ale kapa :-(

czytałam jakis artykuł o snach w ciaży- te erotyczne to są rózne nasze babskie emocje nagromadzone o tym czy nadaj podobamy si emęzczyżnie(-znom) , czy powinnysmy kochac się w ciązy czy nie itp itd a nasze głowki ostro to "przerabiaja " w nocy te nasze obawy, teskonty

ja tylko na poczatku czulam sie zeschizowana sexem w ciazy, teraz jest wszystko ok. Moze w koncu doczekam sie jakiegos badania ginekologicznego zeby mi powiedzieli czy nie ma absolutnie zadnych przeciwskazan. A snow erotycznych juz mega dawno nie mialam, bardziej jakies horrory typu obdzierania ze skory, albo moj ex itd :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry