reklama

Lipiec 2011

Witam mamuski:-)
Wy o sprzataniu a u mnie juz po, wszystko wczoraj zrobili okna, meble, podlogi, lazienke itd:-)dzis tylko nastawilo sie pranie:tak:a teraz moj umyl klatke i poszedl na zakupy;-)
Teska lepiej dzis odpoczywaj:tak:
Corin ja w pon tez na badania;-)
Orchidea ja tez wczoraj mojemu mowilam jak sie u Wydrusi zmienilo i tez mowil do brzucha ze ma zostac chlopcem;-)wczoraj byl z mama na zakupach dla malego wrocil podekscytowany a wczesniej nic o ubrankach nie mowil, zwalszcza dinozaury mu sie spodobaly juz by chcial kupic:-)
Wydrusia zazdroszcze zajecia oby grzeczna byla:-)
Marzenka a Ty siedz i wydawaj dzis rozkazy bo kiedy jak nie teraz:-D
Psota, Maqnio, Aneta, Dodi, Balkan , Konwalianka, Sestinawitam;*
Moj tak kopie ze az z jednej str mam wysoki brzuch:-D
teraz wcinam jarzynowa a pozniej beda pierogi ruskie;-)

reklama
Marzenka i dobrze:-)ja wczoraj tak lezalam a moj w 1 okonie zawieszal firanke, siostra w 2 a on tak marudzil ze gorszej roboty nie ma ale w koncu zrobili;-)
Wydrusia oby i Twoja byla taka grzeczna;-)a co do zmiany plci to Tak chcialas ze az zmienilas, masz moc:-D
Sestina ja tydz temu mialam placki ale tez bym zjadla w ciezy ciagle bym jadla to co jest z ziemnakow:tak:
Dziewczyny od wczoraj boli mnie tak jak sie koncza plecy a zaczyna posladek w tym miejscu gdzie sie daje zastrzyki, tak boli chwilami ze gdy sie przekrecam az placze:-(

Ostatnia edycja:
Marzenka, pewnie jeszcze troszke poczekam, aż urosną i będą pomagać:):)

Wydrusia, to nie miałaś za ciekawej nocy.. może to z podekscytowania:);-) ale masz fajowo, znowu możesz bez skrupułów kupowac ciuszki dla małek księżniczki:) ale pewnie cześć z tych co masz też sie przyda:)

A ja miałam dziś glupie sny, bo wczoraj musiałam spuścic w toalecie rybkę Michasi, niestety plywała do góry brzuchem, ale jeszcze oddychała jakiś czas.. Michasia stwierdziła, że może ona poprostu rodzi:) no ale niestety to nie to:) powiedziałam jej że jak ona dotrze do morza, to sobie tam odżyje he, na szczęście uwierzyła.. dzis juz poszła z wujkiem do sklepu i kupili bojowniczka:)

Marzenka teraz juz nie placze ale to taki bol ze cos strasznego:-(w czw mam wizyte zapytam co to
Dodi Marzenka ma racje i Ty bedziesz miala pomoc:tak:u mnie mama zawsze powtarza ze ciezko gdy bylismy mali a pozniej ja z siostra we wszystkim jej pomagalysmy bo siostra 2 lata mlodsza wiec mial kto:tak:
Obym ja kiedys miala corke to bedzie pomoc:tak:

reklama
Anula, synek tez może ci pomagać:) znam takich co są bardzo pomocni, wiec to nie zależy od plci:) tylko od wychowania..:-)

Oj nic mi się nie chce..niech mi ktoś odda troche swojego zapału... a musze jeszcze sprzątnąć klatkę..brrr nie chce mi się

uciekam, będe pozniej!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry