reklama

Lipiec 2011

reklama
wydrusia mój na wieczór jak mu powiedziałam siedział i do brzucha "ale Ty tam masz mieć cipkę rozumiesz" :-D:-D Lilka sliczne imię znam jedną malutką taką rozrabiara ale słodka :-D
Dopiero przyczłapałam ze sklepu babka mnie oszukać chciała przy kasie reszty mi nie wydała i zadowolona ale żeby to było tam 1zł huk niech se weźmie ale dałam jej 100zł a wydac mi miała 70zł i do mnie,że ja to chowałam do portfela więc wszystko wywaliłam jej i mówię widzi pani resztę ?? z Kurtki też ,mam wszystko wyjąć ?? :wściekła/y: wkurzyła mnie okropnie babsztyl jeden
sis :*:*:*::* Dawidek :*:*:*:*:*

Sis, no nie może się następne forumowe małżeństwo rozpaść;) wierciliśmy się, bo koniecznie chciałam spać cały czas na lewym boczku, a co się obudziłam, to leżałam na pleckach;)) A jak u Was?

sis wyjątkowo całą noc spałyśmy :-D dopiero siusiu poszłam jak Tomek wstawał do pracy :-D
Anetka ja jestem na osy pszczoły i szerszenie uczulona więc też panicznie się boję tego dziadostwa :tak: muszę nosić taki zastrzyk w razie W w torebce czy gdzieś żeby Go szybko wstrzyknąc

reklama
Anetka ja jestem na osy pszczoły i szerszenie uczulona więc też panicznie się boję tego dziadostwa :tak: muszę nosić taki zastrzyk w razie W w torebce czy gdzieś żeby Go szybko wstrzyknąc

To strasznie masz. Współczucia. Ja na szczęście nie jestem, ale właśnie irracjonalny strach mam. Mój się ze mnie śmieje jak zaczynam krzyczeć i uciekać i chować się za nim przed taką małą pszczołą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry