reklama

Lipiec 2011

Wieść o mojej przemianie w brzusiu chyba powaliła wszystkich na nogi :-D Sestinko dziękuję Kochana :**
Dodiś ja czasem to już nie mam co robić i wymyślam :-) jakie oczka jaki nosek usta itd :-D ale najważniejsze byle zdrowe były :-)

reklama
Sestina, u mnie na pewno będzie słoneczny:) przynajmniej tak zapowiadają..

Też się szykuję spać:) to dobrej nocki brzuchatki..

Wydrusia, no żebyś wiedziała...sensacja na maxa:):) ale super że sie cieszycie z tej przemiany:)
tak spojrzałam właśnie, że niedlugo macie rocznicę ślubu...hoho romantyczna kolacja sie szykuje... My mamy 29 maja pierwszą rocznice.. ale mojego małża na pewno nie bedzie tutaj:(

Ostatnia edycja:
Dodiś mojego też miało nie być 23 kwietnia ale jednak się udało :-) to akurat świeta wiec moi rodzice beda z nami swietować :-) Boże jak ten czas leci :-) pamietasz poczatki ciazy? :-) Powiem Ci szczerze że ja od poczatku chciałam dziewczynkę więc teraz to ogromna radość :-)
Ja też uciekam :* z małżem już lepiej więc mogę sie zdrzemnąć :** do jutra:**Buzi w brzusio :**

Ostatnia edycja:
a ja po wizycie, wyspana bo oczywiscie usnelam na filmmie wiec teraz posiaedze troche bo i tak nie zasne
mały sie rusza, serduszko bije, z szyjka tez jest ok
tylko mam za duzy cukier na czczo i musze odstawic słodycze i powtórzyc glukoze na czczo jeszcze przed swietami
wiecie co zrobilam najadlam sie truskawek z kluskami wieczorem po moim dziecku ktore nie zjadlo szkoda było zeby sie zmarnowalo, mam nadzieje ze to wlasnie to, powtorze w piatek
a ponadto mam ciagoty na słodkie teraz np wczoraj cala czekolade wedlowska z truskawkami wciagnelam, moja mala ze 2, 3 kawalki tylko zjadła, wiec musze odstawic slodycze i ciasteczka

gon1aja tak samo musze odstawic za wysoki mam i to po powtórnym badaniu po glukozie przekroczyło o 1,5 ale to zawsze cos a tez mi sie bardzo chce słodkiego , dzien wczesniej nic kompletnie nie jedz przed powtórzeniem wyniku słodkiego

marzena wiem ze nie powinno sie jesc ale po prostu zapomnialam jak sprzatalam w kuchni i stay te truskawki nie dojedzone przez moja mala to nie moglam sie oprzec b to ostatnie zmiksowane truskawki

reklama
Witam was weekendowo :-)
Ale się wczoraj rozpisałyscie :-)

Morgenrood
, ja niestety ci nie pomoge w sprawie kamerzysty. Mieszkam tu dopiero 3 lata. Ale wiesz co, jeśli poczekasz do przyszłego tygodnia, to popytam znajomych, moze mi kogoś polecą :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry