reklama

Lipiec 2011

Hej Kochane :-) tak jak i Wy jestem w szoku do teraz nie wierze :-) jestem przeszczęśliwa :-) moja lalunia wymarzona :-) Maqnio nie martw się o Rózie zostaną "przyjaciółkami " :-) Ogólnie robił mi badanie całej anatomii :-) no wiec tygodniowo różni się 4 dniami :-) ale tym sie nie martwie :-) waży 955g przezierność karkowa 2,8m (czy jakoś tak) nóżka ma już 5 cm :-) serduszko supcio 150/minute nózki 2 rączki 2 :-) 1 nereczki pęcherzyk żołądeczek wszystko supcio :-)

reklama
Dziękuję Marzenko :* Masz racje najważniejsze zdrówko Naszej Niuni :-) ale dzis buziaczka nie chciala pokazać :-( ale co tam zobaczymy 26.04 może pokaże :-) aha i najważniejsze :-) mała się odwróciła i jest główką do dołu...

Wydrusia, wow ale szok! zmień suwaczek kobieto, hehe bo imię Miłoszek do dziewczynki nie pasuje:):)

em_ka, u mnie wszystko ok:0 fajnie że pamiętasz:) i powiem ci, że ja też piłam od razu 75g glukozy:) no ale 100g to chyba juz przesada, idź lepiej i wszystkiego sie dowiedz! Może to siku nie przekreśla jeszcze wyniku badania :)

Balkan, no mam 30 dni na to, żeby zgłosić ubezpieczalni, że sprzedałam auto.. W przyszłym tyg to załatwię, co juz będzie z głowy, ale wiem że nowy właściciel ma prawo przez 30 dni jeździć na tym ubezpieczeniu naszym.. no i musze chyba jeszcze do wydziału komnikacji zgłosić sprzedaż chyba w ciagu 14 dni..ale jeszcze sie dokładnie dowiem co i jak:)
A tobie jak sie jeździ mondeo? przyzwyczaiłaś sie już? bo ja tam jestem zadowolona:)

Jejku wydrusia, ale tyle męskich ciuszków masz pokupowane hehe... chyba nas tu nie wkręcasz co?? bo to aż nie do wiary hehe..
Ja jak teraz byłam u lekarza, to mówie mu, że ma sprawdzic czy nadal dziewczynka...no i wyszykał ładne zbliżenie i mi pokazuje i mówi... no i jak, ma pani jeszcze jakieś wątpliwości?? he więc mnie taka niespodzianka raczej nie czeka:) i całe szczęscie bo tyle ciuszków co mam to by mi było szkoda.. no i dzisiaj oczywiście kupilam jeszcze jeden mały rampersik, taki był śliczny że nie mogłam sie powstrzymac hehe, aleee ciiiiii bo juz nie mialam kupować!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry