reklama

Lipiec 2011

Hello Porannie!

Corin - jak tam samopoczucie?

ja dziś zamierzam się z leżaczkiem wywalić na łąkę - tylko musze sobie kremik z filtrem najpierw kupić, żeby mi się większe plamy na buzi nie porobiły.....

reklama
witajcie kochane!
Ja wczoraj padłam jak mucha, o 21 już słodko spałam.. dzisiaj maluszek obudził mnie kopniakami i ostrym poruszaniem się, aż mój Paweł mówi, uspokój się bo do mamy nie da się przytulić :) nie posłuchał - łobuziak, hehe

dzisiaj śniło mi się, że mój mąż całował się z jakąś babą - no i idąc za waszym przykładem, ochrzaniłam go z rana, a on przeprosił i powiedział, że to się więcej nie powtórzy..

Niestety kłucie od rana mnie nie opuszcza :( może to się zmieni:)
ale się wczoraj rozpisałyście nocne marki :)

Doberek kochane brzuchatki i bąbelki :*:*: :-D musze się pochwalić,że niedawno wstałam :zawstydzona/y: już nie pamietam kiedy tyle spałam :-D:-D
wydrusia gratki słonko i witaj w klubie sukienkowych mam hihi :-D:-D a po kontraście mógł mieć gorączkę każdy to inaczej odczuwa moja mama miała gorączkę i wymioty :tak:
mailuj silwia dajcie tego biustu troszkę :-D ja tak jak nasza emcia wreszcie pełne B albo to i małe C narazie staniki pasują bawałniane B bo mi najwygodniej ale rozstępy się robi.ą więc cuś tam podrosną moje cytryny :-D:-D:-D
gon1a słońce będą dobre wyniki zobaczysz powtórz sobie tą glukozkę i wieczorkiem nie jedz słodkiego chociaż ja lody wtrąbiłam i poprawiłam pomarańczą :-D:zawstydzona/y:
Jej i u nas balkan wreszcie słoneczko zaświeciło więc zaraz się zbieram na zakupki poranne i pospaceruję ;-)
konwalianka kładź się i leż jak Cię kłuje nie przemęczaj się :tak:
Buziam wszystkie kobitki i brzusie kochane :*:*:*:*:*

balkan, dziękuję lepiej :-) W poniedziałek muszę znow mocz przebadać bo wstaje jak balon ostatnio :-( Ja dzis mialam kiepska noc, było mi jakoś tak strasznie niewygodnie (a dopiero co wczoraj sie chwaliłam że śpię jak dziecko ;-) )
Mała szalała od 4.00. O 7.00 jeszcze nie spała i pukałyśmy sobie na przemian ;-)

Corin ja wczoraj w nocy od 3eciej już nie spałam ;-) i widzę,że jutro masz Studniówę :-D a dziś emcia ma jeszcze troszkę kurcze :-D:-D
Leci Wam dziewczyny krew z nosa ??Wczoraj na wieczór mi poleciała dziś rano to samo :-(

Hej Orchidea, mi aktualnie nie leci, ale tak mniej więcej cały luty i marzec leciała - u mnie to akurat normlane, bo mi od dziecka leci - ale też to podobno normalne w ciąży - wg mnie lepiej krew z nosa niż krwawiące dziąsła, ale co kto lubi.... :)

ja śpię ostatnio dziwnie, bo teoretycznie usypiam ok. 22 i budzę przed 8, ale budzę się w zasadzie co godzinę, żeby się wysiusiać lub przewrócić na drugi bok - zasypiam potem od razu, ale jakoś tak mało wypoczywam w nocy......

za to Mateusz w nocy śpi razem ze mną, ew. reaguje na zmianę boku ale króciutko - mam nadzieję, że po porodzie też tak będzie mieć....

Witam w ten piękny dzień :-)
Ja wczoraj to szybko zasnęłam, ciśnienie jakieś nietęgie było czy co? Ogólnie zmęczona się czułam i taka bez humoru. Za to dzisiaj może będzie lepiej. No i w nocy mój się poprzytulał do mnie, bo mu opowiedziałam że mało co czułam młodego. Ja spałam a on w tym czasie chyba czuwał, bo się przejął. I dzisiaj rano z pracy do mnie dzwoni i mi mówi że jak śpię to młody mocno kopie i dziwił się że ja tego przez noc nie czuje. No na razie nie czuje, pewnie potem będzie gorzej :-)
Ale mam nadzieje że do tego czasu młodemu się zmieni i w nocy nie będzie szalał, bo co będzie jak mu to w krew wejdzie?

Dzisiaj to czas najwyższy umyć okna.

Witajcie Kochane:-) ja pilnuje dzis 8 miesiecznej córci mojej znajomej:-) bo poszła do szkoły. Właśnie mi usneła:-) Orchi nawet nie wiesz jak się cieszę że malutka zdrowiutka :-) rośnie Babiszonek mi :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry