reklama

Lipiec 2011

No moja w nocy dawała czadu :-) teraz się wierci i raz po raz kopnie :-)
Corin jasne że tylko obserwacja :-) Rózia wie że jak nie bedzie współpracować to po dupsku od cioteczek z Bb dostanie :-D a po glukozie faktycznie maluszki są bardzo aktywne

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kochane.Oj dziś pospałam sobie i wyspałam się ale po 2 dniach pracy i zmęczenia wcale sobie nie żałuję.Na szczęście upał zelżał,jest miły chłodzik.Nie wiedziałam,ze Maqnio w szpitalu,bidulka,jak z nią?

Juz 3 kapsulki przed wczora popoludniu i wczoraj rano i wieczorem :( posmarowalam pimafucortem ... :( ja juz mam dosc tego nie wiem czy to od tego ze nie depilowalam sie ostatnio czesto bo ja czesto zawsze sie depilowalam i to przez te wloski ... no i nie swediz mnie w srodku tylko na zewnatrz :(

cieszę się, że Rózia zaczęła brykać - musimy Ją jakoś do pionu ustawić, żeby Mamusi więcej tak nie denerwowała....

ja się własnie zbieram do Leclerca, bo postanowiłam zrobić babkę wielkanocną - pierwszy raz w życiu i musze kupić produkty na jajka faszerowane..... a nie chce mi się iść, bo jak pomyślę o tych tłumach ludzi.....

no i muszę 2 okna domyć, bo coś się krasnoludki nie przyłożyły, a już nie będę im przed Świętami reklamacją głowy zawracać.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry