reklama

Lipiec 2011

Witam w kolejny słoneczny poranek!

Cześć Zuzunia, przeprowadź poważną rozmowę ze swoją córką i powiedz Jej, że to jeszcze za wcześnie na wychodzenie....

Corin, badanie glokozą to na prawde nic strasznego, a niestety, jak się nastawisz, tak będzie.... :)

Mailuj, daj znać po wizycie - fajnie, że na 8.00, bo nie musisz czekać cały dzień.... :)

Mam nadzieję, że Maqnio dziś wyjdzie....

reklama
hej balkan:) jakie plany na dziś? ja piorę i to chyba na tyle na dzis ze świątecznych przygotowan;)no i jakies zakupy jak mąż wróci z pracy:) zamierzam na dworze spędzić czas i juz

ja wczoraj niemal calutki dzień spędziłam na leżance na podwórku i nawet mnie słoneczko nieco chwyciło... małemu się chyba podobało, bo brykał jak nie wiem, gdy podciągnęłam koszulkę, to od razu się uspokajał, jak zasłoniłam, to znowu - uparciuch, lubi słoneczko jak mamusia:)
Dzisiaj też zapowiada się pięknie i dobrze, bo podobno święta mają być deszczowe;/ brr

Hej Kochane u nas dziś znów pięknie i słonecznie :-) kurcze ale mialam sny dziwne dziś :-D najdziwniejszym był romans z ginkiem ha ha ha :-D jest przystojny i młody ale bez przesady :-D
Corin badanie ok :-) dasz rade:-)
Mailuj czekamy na wieści :-D
Zuzunia ja polecam to co Balkan poważna rozmowa i pomoże :-)
Sestinko hej Kochana :-) pozdrowionka zostały posłane dla Maqnio i Rózi :-)

jestem w domu, zaraz jade na drugie pobranie krwi. Dostalam ciepla wode z glukoza - ohyda. Wcisnelam do tego pol cytryny i dopiero pposzlo. Teraz czeka mnie wpychanie sie bez kolejki bo o 9 najwiecej ludu u nas do badania. Nie lubie tego.

Krwi upuscili mi sporo bo kazalam przy okazji porobic sobie morfologie i coombsa.

U Maqnio lepiej :-) mała rusza się od 6 :-) tylko że boleśnie bo tłucze ją po szyjce rączkami :-) w ogóle się nie wyspała bidulka bo noworodki płakały jutro może do domky wróci :-) Kazała Was wszystkie ucałować :-)

sestina to zalezy czy maz ma -. Ja mam rh- a mąż rh+ wiec profilaktycznie co 2 mies sprawdzam

matko, sen erotyczny z wojewodzkim, to musialby byc horror :-D

Dziewczyny też byłyście takie senne po glukozie? Normalnie oczy mi sie zamykają jakby była pora do spania...

ufff czyli była Rózia leniuszkiem - jak moja dzis- ale naliczyłam juz 13 ruchów od 15 min

corin no ale na szczęście tylko gadalismy w tym snie hehe
po glukozie jak po duzym obiedzie - spac spac no i malenstwo nabrało u mnie mega aktywnosci
hmm ginka nic nie sugerowała, wręc zpowiedziała ze przy mojej grupie nie ma problemów- juz się doczytalam- ja musiałabym mieć ujemny wowczas tak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry