reklama

Lipiec 2011

heledorka, mam nadzieje ze lot ci sie uda i szybciutko dowiesz sie co tam sie kryje, ja obstawiam chlopca :-D

Maqnio jaK tak patrze na zdjecie Rozyczki to jak dla mnie jest mega podobna do ciebie z twarzyczki, choc moge sie mylic bo mezczyzny Twego nie widzialam :-D ahh.. i pomyslec ze brakuje 3 miesiace do wielkiego finalu ...

reklama
heledorka - na szczęście w Polsce Ci powiedzą:) więc znajdziesz jeszcze chwilkę, żeby zakupić ew. różowe ubranka:)
pippi - także wszystkiego najlepszego.. baw się dobrze i porządnie wypocznij:)nabierz sił i energii, bo później już tylko wyzwania..
emka - zawsze ma się ochotę na coś czego nie ma, albo ciężko to dostać :) swoją drogą.. ja to patrzę już tygodniami.. w sumie zostało mi ich 10:), ale może tak naprawdę maluch już za 8 przyjdzie na świat :)

heledorka racja, dziewczynki w niebieskim sa ok:) co do ułozenia do maluchy maja jeszcze czas zeby sie przekrecic, czasem nawet przy smym koncu prawidłowo sie układaja:-)
emeczko a gdzie ty widziałas zdj. rozi? bo ja zadnego usg nie wstawiałam:-)

emka dzięki - a że obstawiasz chłopca to miło, bo po cichu z M liczymy na niego, a z tego co pamiętam Twoje typy się sprawdzały ;)

maqnio mi chodziło o to, że nie daj Boże, dzidzia się tak ułoży, że nie będzie widać płci i dalej pozostanę nieświadoma

konwalianka wow 8 tygodni brzmi naprawdę szybko!!! Kiedy to zleciało?

Ostatnia edycja:
heledorka - właśnie sama się zastanawiam.. czasu coraz mniej, a ja nadal jestem w lesie jeżeli chodzi o wprawkę dla małego:)

wisieńka - pewnie zgaga, bo położyłaś się spać.. może jest coś co Ci pomaga - mleko, migdaly, woda..

Maqnio to to zdjecie na suwaczku nie jest ROzyczki? bozeeeeeeeeee ale ze mnie glupol :-D :-D :-D a ja caly czas myslalam ze to Rozia jest xD matko kochana, trzymajcie mnie! Przecie ty nie dawalas zdjecia w 4D na temacie fotek dzieciaczkow. Czemu mi sie to wszylo to nie wiem, ale i tak jest do CIebie podobna :-D ahahha chcialam zaswiecic, a sie okazalo ze nie ejstem najjasniejsza kwarcowka w solarium :-( :-D ahhaha

no u mnie troszke wiecej brakuje nic 8 tygodni. Dopiero zaczynam 27 tc wiec mi brakuje ok 12 tygodni

Heledorka, to naprawdę dziwnie tam u Ciebie.. To oni nie rozumieja ze pszyszla mama chcialaby znac plec swojego malenstwa, przeciez to normalna ludzka rzecz taka ciekawosc... :baffled: No ale najwazniejsze ze juz niedlugo bedziesz wiedziala :-)

Co do tych tygodni ktore nam zostały - ciekawe czy teraz bedzie z górki, czy dopiero sie zacznie dłużyć...? ;-)

reklama
emeczko najjasniejsza ty nasza kwarcówko!!!! to foto na suwaczku to takie przykładowe foto jak dzidzia wyglada w danym tygodniu:-) ale to było słodkie tak czy siak, dzieki:-)a mała moze byc podobna do małza, byle madra byla za mna hihi:-)
wisienko jedzcie bezpiecznie:*

ja sie nawet nie łudze zeby do 40tc dociagnac, gin mowi zeby tylko do 36 wytrzymac, wiec na bank czerwiec sie kłania, i 6 tygodni zeby wytrzymac:) az niemozliwe ze tak mało zostało:szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry