reklama

Lipiec 2011

oj maqnio wcale nie jesteś wariatka - ja robię to samo.. już jakoś odruchowo go głaszczę..ciekawe jak to będzie, gdy już mały będzie z nami:)
corin - ty jesteś jakaś niezłomna.. tyle rzeczy zrobiłaś.. podziwiam - tylko nie przesadź, abyś później nie odchorowała - odpoczynek też ważny:)

mnie dzisiaj baardzo kręgosłup boli..a wczoraj wieczorem..miałam takie bóle z krzyża..ale wzięłam prysznic i mi przeszło - pierwszy raz coś takiego miałam..miała któraś coś takiego?

reklama
Konwalianka ja tak mam ciagle czasami ledwo wytrzymuje:-(
Maqnio ja tak nie mam bo u mnie ciagle szaleje az obi sie gora na brzuchu a gdy sie budze juz szleje:-D
Corin podziwiam tyle zrobilas:tak:

ale ja o czymś innym mówię.. ból kręgosłupa mam od jakiś 2 m-cy, ale wczoraj były to rwące bóle z krzyża (zupełnie inne i bolesna), z określonego miejsca, których wcześniej nie miałam..

ha! wlasnie sie dowiedziałam ze moja znajoma dzis rano urodziła corcie w 34 tc , zdrowa jak rybka!! kurcze! super!! ja cie az nie chce mi sie wierzyc ze jest zdrowa, przeciez to dopiero34tc.

Ostatnia edycja:
Hej kochane :)
ja dzisiaj kończę sprzątanie i porządki w szafach i tylko co chwilkę wpadam sprawdzić czy są nowe wiadomości od Psotki.
Cały czas o nich myślę &&&&&&&&&&&&&&&

Mnie właśnie ostatnio opuściły bóle w pachwinach czy kroczu. Trochę mi się brzuch przesunął do góry i chyba dlatego, że mała już tak nie uciska. Boli tylko jak się przeforsuję, najczęściej zbyt długim spacerem czyli teraz jakieś 30 min to już dla mnie przesada :szok:

Konwalijka, mój też ciągle mówi, że już by chciał małą na świecie. Już nie może sie doczekać chciałby ją przytulić i wycałować :-) Ja wtedy zaraz prostuję Młodą żeby taty nie słuchała i spokojnie sobie dorosła w brzuszku. U mamusi przecież najlepiej ;-)

Witajcie,
wpadłam w wir przedświąteczny ale wersja lekka czyli zakupki plus powolne spacerki, sprzątanko plus kawka itp. Stwierdziłam co zdążę to zdążę , a co nie to mam dużo wolnych dni:) My u rodzinki gościmy więc luz. Zaraz schabik małż naciera jałowcem, majerankiem i czosnkiem i na noc do lodówki0- jutro nadzejemy śliwkami i do pieczenia.uwielbiam taki smak...
Psotke mam cały czas w głowie, i też podpatruję w między czasie czy są od niej wieści ....Psotka buziaki
U mnie dzień drugi bólu spojenia czy miednicy, czort wie- mała lezy wogóle albo pośladkowo albo poprzecznie bo powyrzej pępka jej nie czuję tylko nicko i jakby od pleców strony.Takie stłumione ruchy. Ma któraż kobietki z Was podobnie?

Ja tez juz prawie wszystko porobiłam teraz moge odpoczywac
Ciekawa jestem co tam u psotki martwie sie o nia i cały czas mysle jak sobie radza

jesli chodzi o wyprowadzke córki to ja jestem za ma teraz dobrego chłopaka dba o nia a to najwazniejsze dla mnie , bo były czasy jak miała 17 lat i chciała sie wyprowadzic do innego chlopaka który by gnojkiem to nawet o policje sie oparło miałam wtedy na nia wpływ bo była nieletnie teraz jednak jestem o nia spokojna . W sumie ja w jej wieku miałam juz ja i rodzine tak ze pora niech popróbuje jak to jest bez mamuski

reklama
Sesti, yyyym ja uwielbiam schab ze śliwką, najlepsze z całych świąt :tak: Z ruchami ja miałam tak, i bywało, że całe dnie Młodej tak mocno nie czułam. Wydaje mi się, że była ułożona jakby nóżkami i rączkami do moich pleców. Jakoś przedwczoraj w nocy bolał mnie brzuch, nie wiedziałam jak się ułożyć. Rano wstałam brzuch przestał boleć i zaczęłam czuć wyraźne ruchy, moim zdaniem się wtedy przekręcała i teraz znowu czuje ją wysoko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry