reklama

Lipiec 2011

ja tez witam nową koleżankę:)

wydrusia
- wydaje mi się, że czeka Cie wizyta u lekarza, jeszcze wytrzymaj jutrzejszy dzień, a jeśli będzie naprawdę źle, to na ip jedź.
dodi - teraz masz nas..wiadomo to nie to samo co mąż..ale.. zresztą już niewiele zostało, no i czekasz teraz na dwie ważne osoby

kolorowych mamuśki

reklama
Hej dziewczyny ,Wydrusiu biedactwo kuruj sie ,na oslode wysylam kabelkami kawaleczek mojego wczorajszego urodzinowego tortu:-Dzreszta dla wszystkich naczych lipcoweczek jak nie starczy to dopieke :tak:Kociatko witaj sloneczko ,dodi sciskam ,a ten czas bez meza napewno szybko zleci,trzymaj sie kochana i niesmutaj sie.pozdrawiam wszystkie mamusie swiatecznie :)

Hej Kochane dzis chyba pojade na ip bo nie daje rady :-( jezyk mam biały oby to angina nie była :-( Konwalianka myslalam ze sobie sama poradze:-( Teśka pyszny torcik:* Wszystkiego Najlepszego:* duzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa :* spóźnione ale szczere :-)

Witam slonecznie,
Dzisiaj jestem z mezusiem caly dzien, jedziemy na grilla do znajomych.:-)
Doddi , wiem ze to nie to samo co najblizsi, ale my tu jestesmy i jak w najlepszy sposob bedziemy Ciebie wspierac.

Teska, wszystkiego naj,naj,naj z okazji urodzin, a torcik jest przepyszny.

wydrussia91 dobrze robisz, jedz na ip, trzym sie cieplutko

reszcie zycze milego lanego poniedzialku. caluje

byłam i zapisali mi antybiotyk ;/ (Duomox) krople do nosa Rhinazin, na gardło kazał ssać HALLSy no i Lakcid osłonowo... No i skierowanie do szpitala jeśli kaszel nie minie

Ostatnia edycja:
witajcie mamuśki

oj wydrusiu - dobrze, że pojechałaś..mam nadzieję, że pomogą leki..tylko się nie stresuj, a będzie dobrze
Teśka i ja dołączam się do życzeń urodzinowych - dużo zdrówka, cierpliwości i wszechogarniającej miłości:-) wierz mi, chciałabym mieć 24 lata:)ale metryka nie jest tak łaskawa..

Miłego dnia kochane

reklama
Hej Kochane.Wydruś dobrze,ze pojechałaś,kuruj się kochana i oby kaszel ustał i nie stresuj się tak bardzo.Ja dziś rano płakałam z bólu,znów mam skurcze łydek ale jakie:(teraz czuję ogromny ból w nogach jak po biegu jakimś,dobrze,ze dziś wolne to odpoczne:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry