reklama

Lipiec 2011

Witajcie Mamusie!
Właśnie wcięło mi posta pieczołowicie pisanego:(

Psotko cieszę się, że z Dawidkiem wszystko dobrze. To najważniejsze.

Ja też byłam dziś na usg i Staś nie ma już problemu z poszerzonym UKM w nereczce. Wszystko mieści się w granicach normy:) A zgdanijcie, ile waży mój mały wielki ludzik:) 1750 gram!:)
No i znów widziałam tę śliczną buźkę mojego niemowlaczka:) Niestety nie udało się złapać jej na zdjęciu.

reklama
psotka no Kochaniutka super wiadomosci!! i nastepne eski od ciebie chce w lipcu z wiadomosciami ze Dawidek zdrowiutki na swiecie hihi, ciesze sie razem z Wami!!!!

magia super, ze synus zdrowy i wielkoludek jak moja Rózyczka:)
em_ka mozesz konkurowac ze snami z corin:):):)

Ostatnia edycja:
psotko - super wieści, to teraz wakacje! no i te 6,5kg.. kiedy ja tyle miałam :D
emka - takie sny są naprawdę niezłe.. co ten człowiek w sobie ma, że mu się takie rzeczy śnią
samosia, jestem pewna, że to od stania..w końcu mimo wszystko brzuszek już spory i kręgosłup się wygiął do nienaturalnego kształtu to olbrzymie obciążenie..
magia, to Twój synek to już kawał człowieka.. ładnie go tam pasiesz :-)hehe

He he:) Podpasłam Stasia na Świetach chyba:)))) Dwa tygodnie temu ważył jeszcze niecałe 1300 gram. No, mój starszy synek Łukaszek był wywoływany niestety z powodu swoich rozmiarów wcześniej - w 37 tygodniu. Ważył 3740. A witamin żadnych nie biorę. I sama wielka nie jestem. Ale mężuś za to mierzy prawie 190 cm.

wydrusia, ja takie coś mam, gdy np. nie zmienię wkładki po godzinie. Już o tym pisałam, że mam wydzielinę ciążową koloru żółtawego, lekko ciągnącą się i podejrzewam, że to ona zmienia czasem kolor.. może to jednak nie to samo :)

bardzo możliwe, że się "oczyszczasz" po wczorajszym :)

Ostatnia edycja:
Gon1a wiem ze moja kumpela na biale skarpetki ktore sa prawie czarne uzywa amoniaku. MOczy je w amoniaku roztworzonym z woda a pozniej pierze i sa czysciutkie. Moze jak vanish nie dal rady to moze sprobuj z amoniakiem
dziei em_ka ja doddaje sode do bialego prania super efekt niestety na te żłóte plamy po żelazie nie pomogło
Witajcie Mamusie!
Właśnie wcięło mi posta pieczołowicie pisanego:(

Psotko cieszę się, że z Dawidkiem wszystko dobrze. To najważniejsze.

Ja też byłam dziś na usg i Staś nie ma już problemu z poszerzonym UKM w nereczce. Wszystko mieści się w granicach normy:) A zgdanijcie, ile waży mój mały wielki ludzik:) 1750 gram!:)
No i znów widziałam tę śliczną buźkę mojego niemowlaczka:) Niestety nie udało się złapać jej na zdjęciu.
łałjaki duży bobas najwazniejsze ze zdrowy
emka, nie przejmuj się.. czas szybko zleci..no i może też się okazać, że te z nas, które maja termin na później urodzą wcześniej, czego oczywiście życzę, tylko gdy maluchy donoszone..
gon1a - mężczyźni są bardzo pomysłowi.. dobrze, że nic się nie stało.. Ja co prawda nie wiem czy na takie plamy ci pomoże, ale niektóre ciuszki po moich siostrzeńcach z plamami - gotowałam w garnku z proszkiem do prania dziecięcych rzeczy - więc raczej nie powinno zaszkodzić a warto spróbować :)
dzięki spróbuje ale widze ze te bardzo zabrudzone poprostu wyrzuce, szkoda było mi niektórych ciuszków bo ładne nowe a plamy z żelaza sa mimo ze wycieralam malej buzie zawsze ale w slinie zawsze cos było

reklama
Psocia SUPER !!!!!! :* Ciesze sie bardzo ze wszystko dobrze . A ja rozmawialam juz o tym z Maqnio a eraz sie z Wami podziele ... bylam u lekarza z tym swedzeniem i powiedziala ze juz nie ma pojecia co to oze ubyc albo alergia albo stawia na to ze jestem "wyjalowiona" ... i nie mam ani sluzu ani bakteriii dobrych bakterii i wszzystko sie mnie teraz czepia i po prostu mam odczekac az wsystko sie samo odbuduje i .. nie mam sie tak czesto podmywac... !

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry