Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej! Corin ja miałam jakiś miesiąc temu takie bezbolesne, ale bardzo nieprzyjemne skurcze, że aż nie mogłam oddychać. Mówiłam o tym ginowi i kazał przyjmować magnez 2 tabletki 2 razy dziennie. To pomogło. Teraz mam okropne skurcze łydek i znów biorę się za magnez.
Corin jasne ze mozesz ja tez mam magnez w witaminach a lakarz kazal brac mowil ze niektore kobiety biora nawet 8 tabletek:-) Oszqrde ja tez podgladam ale zwlaszcza opowiesci z porodowek:-) Magia to Ty tez juz doswiadczona
Anula Tak Ale wolę nie pamiętać porodu Tylko mięciusieńką skórkę na buzi mojego synka po urodzeniu. Wymęczyli nas wtedy wywołując poród w 37 tygodniu, bo bobas za duży (szacowali, że ma już 4 kilo 3 tygodnie przed terminem). Oxy, 26 godzin męczarni. Ale ja już nic nie pamiętam Tylko wolę, żeby Staś był nieco mniejszy od Łukaszka.