reklama

Lipiec 2011

Piekne te zdjecia!
Wlasnie nakrzyczalam na pana na poczcie - zamowilam lezaczek i nosidelko, mieli dostarczyc do domu. Dostarczyli... awizo. I jak ja po to pojde????

reklama
wisienka mnie gin powiedział ze szyjke załatwiłam sobie przezz chroniczny kaszel.. co do wozka jeszcze to racja czasem trzeba przedłozyc nasze upodobania nad praktyke:*
kociatka tez bym krzyczała:)

Wisieńka, co do kaszlu, to mi lekarz powiedział tylko, że od przewlekłego kaszlu może się szyjka skracać, ale tak od jendorazowego się nic nie stanie, spokojnie:)

kociatka oni zawsze tak robia jak jest cos ciezkiego albo duzego, zostawiaja avizo i tyle! mi mama wyslala tu do hiszpani ksiazki i tez mi avizo zostawili a mialo byc do domu :/

tak jak mowi sestina , zadzwon na poczte i mow ze mialas z dostarczeniem do domu i ze bylas w domu i nikogo z poczty nie widzialas, dla wygody zostawiaja avizo a ty jestes w ciazy i tego odebrac nie mozesz.

i dobrze! bo oni sobie w kulki leca. Jak mieszkalam w polsce w bloku na 3 pietrze bez windy to nawet nie raczyli zadzwonic domofonem ze cos dla mnie maja, tylko automatycznie avizo a np caly dzien w domu siedzialam , a pozniej musialam popylac na poczte i stac 40 min w kolejce zeby list odebrac. Beznadzieja, to jest ich obowiazek, no ale wiadomo ze realia wgladaja zupelnie inaczej...

nie wiem z jakiego powodu boli mnie glowa po prawej stronie, od wczoraj :/ cala noc mnie bolala i dzisiaj kontynuacja :-( nie wiem co jest :/

Hej dziewczyny!no i jestem ,ale sie nalatalam dzisiaj ,w koncu bylam u normalnej lekarki ,zbadala mnie i okazalo sie tak jak myslalm ze mam lekki stan zapalny tam na dole czyli pochwy,przepisala globulki dopochwowo (strasznie nie lubie ),i masc do smarowania,a i jeszcze zelazo ,i za 3 tygodnie na wizyte ,i nie robila zadnego problemu ze zwolnieniem bez problemu wypisala ,nie to co tamten .Maqnio wozeczek super ,a jakie kolory fantastyczne :)

Ostatnia edycja:
reklama
No i przyszedl wynik posiewu. Jakas zjadliwa bakteria, wiec nie mogę zostac na mikrochirurgii, jak do tej pory, tylko przenosza mnie na patologie :( 10 dni bede brala antybiotyk w globulkach, potem sprawdza ponownie posiew i ew Pessar. W kazdym razie najblizsze 10 dni na pewno tu zostane, no i plus posiew...
Lekarka powiedziala, że to prze ta bakterie mogal mi się szyjka skrocic i zmiekczyc - a ja nie mialam kompletnie zadnych objawow...
Buziaki dla Wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry